Dilovası'nda Hastane İnşaatı Hızla İlerliyor - Son Dakika
Güncel

Dilovası'nda Hastane İnşaatı Hızla İlerliyor

Dilovası\'nda Hastane İnşaatı Hızla İlerliyor

İl Özel İdaresi tarafından yaptırılacak olan 50 Yataklı Dilovası Hastanesi inşaat çalışmaları hızla devam ediyor.

10.01.2012 13:48  Güncelleme: 13:49

Dilovası ilçesine bu yıl yapımına başlanan ve yapımı hızla devam eden, Dilovası Hastanesinin kaba inşaatı gün yüzüne çıkmaya başladı. Kaba inşaatı önümüzdeki en kısa zamanda tamamlanması planlanan hastanenin, tıbbi cihazlarla donatılması ve faaliyete girmesi 2012 yıl sonu olarak hedefleniyor.

DİLOVASI HASTANESİ HALKIMIZ BÜYÜK KOLAYLIK SAĞLAYACAK

Dilovası halkı tarafından büyük heyecanla beklenen Dilovası Hastanesinin Dilovası halkına büyük bir kolaylık sağlayacağını ve yapılacak olan Hastanenin Dilovası halkı için son derece zaruri bir ihtiyaç olduğunu belirten, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman; " Hızlı bir şekilde hastanemizin yapımı tamamlanarak artık ilçe halkımız sağlık hizmetleri için hastane hastane koşturmayacak, yerinde sağlık hizmeti almanın rahatlığını yaşayacaklardır. Bizler halkımızın rahat ve mutluluğu için her türlü çalışmayı yaptık ve yapmaya da devam edeceğiz.

Bir an önce yetişebilmesi ve bürokratik işlemlerin hızlanması için hastanenin projesinin çizimini ve arsa temini Dilovası Belediyesi olarak biz üstlendik. İlk etapta 50 yataklı olarak projelendirilen Dilovası Hastanesi, ileri ki zamanlarda hasta yatak sayısının artırılabilecek şekilde projelendirilmesi yapıldı." Diyerek sözlerini bitirdi.

DİLOVASI HASTANESİ HEDEFLENEN SÜREDE TESLİM EDİLECEK

5.A Mühendislik Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gültekin Dilovası Hastanesi inşaatı hakkında Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman'a bilgi vererek, "Dilovası Hastanesi, öngörülen şartlarda inşaatın devam ettiğini ve hedeflenen Sürede teslim edileceğini söyledi. Hastane inşaatında hiçbir sapma yaşanmadığını belirten Mehmet Gültekin Hastanenin tam donanımlı olarak faaliyete geçmesi 2012'nin sonunu beklenmesi gerektiğini söyledi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilovası'nda Hastane İnşaatı Hızla İlerliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement