Dilovası'nda 'Kahve Tadında' Sohbet - Son Dakika
Güncel

Dilovası'nda 'Kahve Tadında' Sohbet

Dilovası\'nda \'Kahve Tadında\' Sohbet

Dr. Senai Demirci Dilovası'nda gönüllere dokundu.

03.03.2012 08:50

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kültür Sosyal İşler Daire Başkanlığı organize ettiği Kültür Sanat Günleriyle birbirinden önemli sanatçıları ve konuşmacıları vatandaşlarla buluşturuyor. Büyükşehir Belediyesi, kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında organize edilen programda Dr. Senai Demirci Dilovası'nda vatandaşlarla bir araya getirdi.

PROGRAMA BÜYÜK İLGİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi ve Dilovası Belediyesi'nin ortaklaşa düzenlediği Kültür–Sanat etkinlikleri kapsamında Dr. Senai Demirci aktardığı önemli bilgilerle vatandaşlarla bir araya geldi. Dr. Senai Demirci'nin Kahve Tadında adlı sohbeti Dilovası Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, Halk Eğitim Müdürü Ali Başoğlu, Belediye Birim Müdürleri ve vatandaşların katılımı ile gerçekleşti.

FARKLI BİR ATMOSFER

Toplumun her kesiminden büyük ilgi gören Senai Demirci, insana dair her konudaki düşüncelerini ve köklü bir medeniyeti ayakta tutan tüm değerleri söyleşilerinin temel konusu ediniyor. Demirci, duadan doğaya, merhamete zillete, iyilikten kötülüğe kadar bireysel, toplumsal ve evrensel her konuda insanoğlunun yasadığı öyküleri dinleyenlerle paylaştı. Kendine has anlatı üslûbuyla dinleyenlerle sıcak ve doğal bir bağ kuran Demirci, bu özelliğiyle söyleşide farklı atmosferler oluşturdu.

KİTABINI İMZALADI

Sohbetin sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin, Dr. Senai Demirci'ye çiçek ve Mukaddes Emanetler adlı eseri takdim ederken, vatandaşlara da katılımlarından dolayı teşekkür etti. Dr. Senai Demirci programa katılan vatandaşların kitaplarına imza attı ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dilovası'nda 'Kahve Tadında' Sohbet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement