Diyarbakır Hastanede Eşine Şiddet Uygulayan Kocaya Engel Olmak İsteyen Doktor Bıçaklandı - Son Dakika
Güncel

Diyarbakır Hastanede Eşine Şiddet Uygulayan Kocaya Engel Olmak İsteyen Doktor Bıçaklandı

Diyarbakır Hastanede Eşine Şiddet Uygulayan Kocaya Engel Olmak İsteyen Doktor Bıçaklandı

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde otomosyon görevlisi Berna Ava'ya hastaneye gelerek şiddet uygulayan kocası Barzani Ava'ya engel olmak isteyen Beyin ve Sinir Cerrahisi Opr. Dr. Şerif Turhan, öfkeli koca tarafından boynu ve kolundan bıçaklandı.

12.03.2015 14:32

Diyarbakır Selahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde otomosyon görevlisi Berna Ava'ya hastaneye gelerek şiddet uygulayan kocası Barzani Ava'ya engel olmak isteyen Beyin ve Sinir Cerrahisi Opr. Dr. Şerif Turhan, öfkeli koca tarafından boynu ve kolundan bıçaklandı. Ameliyata alınan doktor Turhan'ın tedavisi sürüyor.

Diyarbakır ZSelahaddin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde otomosyon görevlisi olarak Berna Ava'nın bir süredir sorun yaşadığı belirtilen kocası Barzani Ava, bugün hastaneye gelerek tartıştığı karısına hastane içinde şiddet uygulamaya başladı. Bu durumu gören hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Opr. Dr. Şerif Turhan, öfkeli kocaya engel olmak istedi. Bu sırada öfkeli koca Barzani Ava, üzerinde taşıdığı bıçağı çıkararak doktor Turhan'ı şah damarına yakın boynu ve sol kolundan bıçakladı. Hastane çalışanları ve özel güvenlik görevlilerinin müdahalesi ile Barzani Ava olay yerinden kaçarken, doktor Turhan acil servisi kaldırıldı. Hemen ameliyata alınan Turhan, ameliyattan sonra yoğun bakıma kaldırıldı. Berna Ava, hastaneye gelen polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere karakola götürülürken, Barzani'nin Ava'nın yakalanması için polis çalışma başlattı.

Kadına yönelik şiddete engel olmak isterken ağır yaralanan Doktor Şerif Turhan'ı ziyaret eden Diyarbakır Tabip Odası Başkanı Cengiz Günay, arkadaşlarının kadına yönelik şiddeti engellemeye çalışırken ağır yaralandığını söyledi. Günay, "Bıçak arkadaşımızın şah damarına bir santim yaklaşmış. Arkadaşımızı kaybedebilirdik. Hükümetin artık bir an önce toplumsal ve sağlık çalışanlarına yönelik şiddetin önlenmesi için yasaları çıkarması gerekir"diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Diyarbakır Hastanede Eşine Şiddet Uygulayan Kocaya Engel Olmak İsteyen Doktor Bıçaklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement