Doğtaş, Londra'da 3'üncü Mağazasını Açtı - Son Dakika
Güncel

Doğtaş, Londra'da 3'üncü Mağazasını Açtı

Doğtaş, Londra\'da 3\'üncü Mağazasını Açtı

Doğtaş exclusive, İngiltere'nin başkenti Londra'da üçüncü mağazasını açtı.

14.04.2014 14:36

Doğtaş exclusive, İngiltere'nin başkenti Londra'da üçüncü mağazasını açtı.

İngiltere dağıtımcılığını Açıl Grup Şirketi'nin üstlendiği Londra'nın Dalston semtindeki mağazanın açılışına, çok sayıda davetli katıldı. Açılışa Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar, Hackney Belediyesi Sözcüsü Michael Desmond, Hackney Belediye Meclis Üyesi Jonathan McShane, Ticaret Başmüşaviri Yavuz Mollasalihoğlu, Doğanlar Holding, Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su Davut Doğan, Doğtaş Exclusive Dış Ticaret Direktörü Erol Çetinkaya, Açıl Group CEO'su Şükrü Açıl, Açıl Group Direktörü Veyis Açıl, belediye meclis üyeleri ve cok sayıda davetli katıldı. Doğtaş Yönetim Kurulu Baskanı Davut Doğan, İngiltere mobilya pazarında başarıyle yer aldıklarını anlatırken, şöyle dedi:

"Londra'da üçüncü bir mağaza açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Sektördeki öncü yaklaşımımız ve yapmayı planladığımız çalışmalarla başarımızı devam ettirmek istiyoruz."

Türkiye'nin Londra Başkonsolosu Emirhan Yorulmazlar da, Özellikle Kuzey Londra'da çok güçlü bir varlığa sahip olduklarını ifade ederken, "Doğtaş'ın açtığı bu üçüncü mağaza ile varlığımız daha da güçleniyor" diye konuştu.

Açıl Group Direktörü Veyis Açıl ise bayilik çalışmalarının hız kazanacağını belirterek Londra başta olmak üzere İngiltere, İskoçya ve Galler bölgelerinde yer alarak alışılmış mobilyacılık kavramlarının dışına çıkacaklarını ifade etti. Başkonsolos Yorulmazlar ve Davut Doğan ile birlikte mağazayı gezerek Veyis Açıl'dan ürünler ve işletme hakkında bilgi aldı.

"35 ÜLKEYE İHRACAT"

Doğtaş Yönetim Kurulu Başkanı ve CEO'su açılışından DHA'ya muhabirine sektörde 42'nci yıllarını kutladıklarını anlatırken, şöyle konuştu:

"Son 20 yılda ihracat tecrübemiz var. Türk Kalite Belgesi ile birlikte hedeflerimizi büyüttük. Son 5 yılda hazırladığımız stratejik iş planıyla yurt dışında 35 ülkeye ulaştık. Berlinde de bir mağaza açtık. Doğtaş İngiltere'de en beğenilen Türk markası seçildi. Bu da bizlere yeni bir misyon ve sorumluluk yükledi. İngilizler yanmaz kumaş ararlar. Biz de buraya özgü ürünler tasarlıyoruz. Burada en çok ürün veren Türk markasıyız. Mutluyuz. Yurt dışında 65 kadar mağazamız var. 35 ülkede faaliyet gösteriyoruz. Hedefimiz yeni mağazalar açmak. Londra'da 5 mağaza açmayı hedefliyoruz." - Londra

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doğtaş, Londra'da 3'üncü Mağazasını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement