Doğumevinde Tehlikeli Yıkım - Son Dakika
Güncel

Doğumevinde Tehlikeli Yıkım

Doğumevinde Tehlikeli Yıkım

Hastane yönetimi ise yaşanan tehlike karşısında poliklinikleri boşaltarak daha güvenilir olan bölümlere taşıma kararı aldı.

16.11.2012 11:43

Konya Numune Hastanesi inşaatının temel kazısı sırasında Faruk Sükan Doğumevi Hastanesi'nin poliklinik bölümünün duvarlarında çatlaklar oluşması ve yemekhanenin fayanslar dökülmesi sonucu kazı çalışmalarına ara verildi. Hastane yönetimi poliklinikleri boşaltma kararı aldı.

Konya Numune Hastanesi'nin yerine taşınan Faruk Sükan Doğumevi Hastanesi çalışanları ve hastalar için herhangi bir tehlike oluşmaması için 3 gün önce poliklinik binalarının bulunduğu alandaki temel kazı çalışmalarına ara verildiği bildirildi. Hastane yönetimi ise yaşanan tehlike karşısında poliklinikleri boşaltarak daha güvenilir olan bölümlere taşıma kararı aldı.

Polikliniklerin bulunduğu bölümde temel kazısının, yıkılan inşaatın temel kalıntılarına rastlandığı için problem yaşandığını ifade eden hastane yetkilileri, önümüzdeki günlerde poliklinik bölümlerinin hastane içinde daha güvenilir olan bölümlere taşınacağını bildirdi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doğumevinde Tehlikeli Yıkım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement