Doktor Çiften 'Ben Anadoluyum" Konseri - Son Dakika
Güncel

Doktor Çiften 'Ben Anadoluyum" Konseri

Doktor Çiften \'Ben Anadoluyum" Konseri

Kayseri'de müzikle de uğraşan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, 'Ben Anadoluyum' konseriyle sahneyi paylaştı.

18.02.2016 09:25

Kayseri'de müzikle de uğraşan Ortopedi ve Travmatoloji Uzmanı Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Dermatoloji Uzmanı Dr. Sema Karaoğlu, 'Ben Anadoluyum' konseriyle sahneyi paylaştı. Doktor Çift, günümüzde birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyaç olduğu için konser verdiklerini söyledi.

İkisi de Memorial Kayseri Hastanesi'nde görev yapan Prof. Dr. Sinan Karaoğlu ile eşi Uzman  Dr. Sema Karaoğlu, Kadir Has Kültür ve Sanat Merkezi'nde 'Ben Anadoluyum' adı altında konser verdi. İlginin yoğun olduğu konserde doktor çift, bir çok yöreye ait türküleri seslendirdi. Programa şiir okuyarak başlayan Prof. Dr. Sinan Karaoğlu şunları söyledi:

"Bu yıl günümüz koşullarından dolayı birlik ve beraberliğe daha çok ihtiyacımız olduğu için konser düzenledik. Aynı zamanda bir önceki konserimizde yer vermediğimiz yörelerin türkülerine yer verdik. Anadolu'nun her yöresine ait türkü seslendireceğimiz bir konser oldu."

Ülkemizin kültür zenginliklerini ortaya çıkarmaya çalıştıklarına belirten Dr. Sema Karaoğlu da, "'Geçen yıl 'memleketim' isimli bir konser vermiştik. Bu sene de birlik ve beraberlik mesajı verdiğimiz bir konser olacak. 'Ben Anadoluyum' adlı konserimizde Anadolu'nun her yerine dokunduk." - Kayseri

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Doktor Çiften 'Ben Anadoluyum' Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement