Dolmabahçe-Bomonti Tüneli'nde kaza: Sürücü yaralandı - Son Dakika
Güncel

Dolmabahçe-Bomonti Tüneli'nde kaza: Sürücü yaralandı

Beşiktaş'taki Dolmabahçe-Bomonti tünelinde meydana gelen kazada, bir otomobil başka bir otomobile çarparak devrildi. Devrilen aracın sürücüsü yaralandı.

03.12.2023 02:58  Güncelleme: 02:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bomonti tünelinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil başka bir otomobile çarparak devrildi. Devrilen aracın sürücüsü yaralandı.

Kaza, saat 01.45 sıralarında Dolmabahçe- Bomonti Tüneli'nde meydana geldi. İddiaya göre, Bomonti istikametinde seyir halindeki 41 ABF 72 plakalı otomobil, sürücüsünün bilinmeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu seyir halindeki 33 ANL 370 plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle devrilen otomobilin sürücü S.S. yaralandı. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralı sürücü, itfaiye ekipleri tarafından sıkıştığı yerden çıkarılarak sağlık ekiplerine teslim edildi. Yaralı sürücü tedavi edilmek üzere Şişli Hamidiye Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle tünelde trafik tek şeritten kontrollü olarak sağlanırken kaza yapan araçlar çekici yardımıyla bulunduğu yerden kaldırıldı.

Dolmabahçe-Bomonti Tüneli\'nde kaza: Sürücü yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Dolmabahçe-Bomonti Tüneli'nde kaza: Sürücü yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement