Doygun'dan Sevgililer Günü'ne Pratik Tatlar - Son Dakika
Güncel

Doygun'dan Sevgililer Günü'ne Pratik Tatlar

Doygun\'dan Sevgililer Günü\'ne Pratik Tatlar

Doygun Ekmek'in lezzetli ve sağlıklı tarifleriyle sevdiğinizin gönlünü fethedin.

14.02.2014 09:28  Güncelleme: 09:32

Sevenlerin en özel tarihlerinden biri olan Sevgililer Günü yaklaşırken farklı hediye alternatifleri ve sürprizler de akılları meşgul etmeye başladı. Peki, bu sene bir değişiklik yapıp hediyenizi kendi ellerinizle hazırlamaya ne dersiniz? Sadece ve sadece sevgiliniz için hazırlayacağınız pratik atıştırmalıklarla bu fikir sandığınızdan çok daha kolay ve eğlenceli olabilir. Kalbe giden yol gerçekten mideden geçer mi bilinmez ama bu özel günde Doygun Ekmek'in lezzetli, sağlıklı ve romantik Sevgililer Günü tariflerini deneyerek onu doyasıya şımartabilirsiniz. Ayrıca birbirinden yaratıcı bu tariflerle onu ne kadar sevdiğinizi ve sağlığını düşündüğünüzü de gösterebilirsiniz.

Aşkın kırmızısı ile renklenmiş keyifli atıştırmalıklar

Doygun'un tam buğday, çavdar ya da çok tahıllı ekmeklerini kullanarak hem göze hem mideye hitap eden atıştırmalıklar hazırlayabilirsiniz. Romantik bir tepside sevdiğinizin damak tadına uygun peynir ve çayın yanına kırmızı ve yeşil biberler, domates ve rendelenmiş kaşar peyniri ile fırınlanmış Doygun ekmekleri sunarak güne güzel bir başlangıç yapabilirsiniz. Süzme yoğurt, beyaz peynir ve fesleğen ile hazırlayacağınız sosu minik kareler halinde kesip kızartacağınız Doygun'un Tam Tahıllı ekmeklerine sürebilir, üzerini aşkın kırmızısını taşıyan cherry domatesle süsleyerek keyifli bir beş çayı saati geçirebilirsiniz.

Formuna dikkat eden sevgiliye fit tatlı alternatifi

Sevgilinizi biraz da şaşırtmak isterseniz Doygun Tam Buğday Unu ile hazırlayacağınız pankek hamuruna robottan geçirilmiş süt ve ıspanak ilave ederek eğlenceli yeşil pankekler yapabilirsiniz. Sevgiliniz tatlıyı çok seviyor ama formuna da bir o kadar dikkat ediyorsa Doygun'un Tam Tahıllı Soft ekmeklerinin istediğiniz çeşidini fırınlayıp frambuaz sosuna batırabilir, ekmeklerin arasına light kremşanti sürüp Antep fıstığı ile süsleyerek bu fit tatlıyı gönül rahatlığıyla yemesini sağlayabilirsiniz. Doygun Ekmek'in bloğu tambugday.com'un tarifler bölümünden size daha fazla fikir verecek çeşitlere ulaşmak mümkün.

Sağlığına ve keyfine düşkün olanlara uygun Doygun'lar…

Kepek, tahıl posası, B vitaminleri, mineraller, antioksidanlar ve fitokimyasallar yönünden zengin Doygun Tam Buğday Unu ile hamur işleriniz ve hazırlayacağınız tüm lezzetler tam bir sağlık deposu oluyor. Her damak zevkine ve her bütçeye uygun lezzetler sunan Doygun Tam Tahıllı Ekmek Ailesi düşük yağ içeriyor ve tokluk hissini arttırıyor. Yoğun tahıl sevenler için Türkiye'nin ilk ambalajlı katkısız ekmeği olan Doygun Tam Buğday ve Tam Çavdarlı, hafif ve yumuşak lezzetleri sevenler içinse Doygun Soft Tam Buğday, Soft Tam Çavdarlı ve Çok Tahıllı ekmekler birebir. Dost Tam Buğdaylı, Dost Çok Tahıllı ve Dost Köy Ekmeği ise ismi gibi sağlığınıza ve bütçenize dost.

Doygun Tam Tahıllı Ekmek Ailesi kolesterolü düşürmeye, obeziteyi önlemeye, kalp ve damar sağlığının korunmasına yardım ediyor. Bağışıklık sistemini güçlendiren ve bağırsak hareketlerini hızlandıran yüksek lifli ve sindirimi kolay Doygun Tam Tahıllı Ekmekler, kanser ve şeker hastalığı riskini azaltıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Doygun'dan Sevgililer Günü'ne Pratik Tatlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement