Duhok Polisine, Boğarak Öldürdüğünü Anlatmış - Son Dakika
Güncel

Duhok Polisine, Boğarak Öldürdüğünü Anlatmış

Duhok Polisine, Boğarak Öldürdüğünü Anlatmış

KUZEY emniyet yetkilileri, Almanya'nın Wiesbaden kenti yakınlarında 14 yaşındaki Susanna F.'nin öldürülmesinden sorumlu tutulan Ali B.'nin suçunu itiraf ettiğini söyledi.

10.06.2018 10:24

KUZEY emniyet yetkilileri, Almanya'nın Wiesbaden kenti yakınlarında 14 yaşındaki Susanna F.'nin öldürülmesinden sorumlu tutulan Ali B.'nin suçunu itiraf ettiğini söyledi. Fransız haber ajansı AFP'ye konuşan Duhok Emniyet Müdürü Tarık Ahmet, sorguya çektikleri zanlının, arkadaşı olduğunu öne sürdüğü Susanna'yla tartıştığını ve kendisini polise gitmekle tehdit ettiğinde de genç kızı boğarak öldürdüğünü anlattığını söyledi.

İki haftadır kayıp olan Susanna'nın Çarşamba günü cesedi bulunmuş, cinayet zanlısı olarak aranan 20 yaşındaki Iraklı sığınmacı Ali B.'nin ise 2 Haziran'da sahte bir kimlikle Irak'a döndüğü ortaya çıkmıştı. Ali B. Duhok bölgesindeki bir otelde yakalanarak polis tarafından gözaltına alınmıştı.

Alman basını, suçunu itiraf eden zanlının Alman polisi tarafından Irak'tan alınarak bu akşam Frankfurt'a getirilmesinin beklendiğini duyurdu.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel Duhok Polisine, Boğarak Öldürdüğünü Anlatmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement