Dünyaca ünlü yazar ve iş adamı Rolf Dobelli İstanbul'a geliyor - Son Dakika
Güncel

Dünyaca ünlü yazar ve iş adamı Rolf Dobelli İstanbul'a geliyor

Dünyaca ünlü yazar ve iş adamı Rolf Dobelli İstanbul\'a geliyor

'Hatasız Düşünme Sanatı' adlı kitabıyla dünya genelinde çokça söz ettiren yazar ve iş adamı Rolf Dobelli, Türkiye'ye geliyor.

01.11.2016 16:22  Güncelleme: 16:23

'Güçlü sermaye piyasaları güçlü Türkiye' teması ile gerçekleşecek Türkiye Sermaye Piyasaları Birliği ev sahipliğindeki Sermaye Piyasaları Kongresi, Türkiye'den ve dünyadan önemli isimleri ağırlıyor. Finans uzmanlarını, akademisyenleri, kurumsal ve bireysel yatırımcıları bir araya getirecek Sermaye Piyasaları Kongresi dünyaca ünlü yazar ve iş adamı Rolf Dobelli'yi konuk edecek.

5 Kasım Cumartesi günü saat 10.30 - 11.15 arasında dünyaca ünlü yazar ve iş adamı Rolf Dobelli 'Davranışsal Finans' başlıklı konuşmasıyla katılımcılarla buluşacak. 'Hatasız Düşünme Sanatı' adlı kitabıyla adından söz ettiren Dobelli, yapacağı konuşmasında ekonomi, sosyoloji ve psikolojiyi tek bir çerçeve içerisinde sunacak. İş dünyasında yapılacak doğru hamleler için doğru düşünme üzerine fikirler verecek.

5 Kasım'da Rolf Dobelli dışında farklı uzman isimler de Sermaye Piyasaları Kongresi'nde konuşmacı olacak. 5 Kasım günü; BiTaksi Yönetim Kurulu Başkanı Nazım Salur, Deutsche Securities Menkul Değerler A.Ş Genel Müdürü Albert Krespin, Finansal Planlama Derneği Başkanı Murat Ergin, Coca Cola İçecek A.Ş Yatırımcı İlişkileri Müdürü Dr. Deniz Can Yücel gibi isimler de aynı gün dinlenecekler arasında.

İlk gün The Economist'ten Oliver August

Kongrenin ilk günü (4 Kasım) The Economist Dergisi Avrupa Editörü Oliver August da konuşmacı olacaklar arasında. Oliver August 'Dünya Ekonomisinde Rüzgar Ne Yönden Esiyor?' başlıklı konuşması ile katılımcılarla buluşacak. Oliver August; büyüme ve ticaret ilişkileri, ekonomik gündem ve uluslararası ticaret, Amerika'da ticaret yapış şekilleri, Avrupa ve Brexit ile Türkiye'nin dünya piyasalarındaki gelişmeleri fırsata çevirmesi gibi konu başlıkları hakkındaki görüşlerini katılımcılarla paylaşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünyaca ünlü yazar ve iş adamı Rolf Dobelli İstanbul'a geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement