Dünya'nın Gözdesi Çıralı, GATAB İle Güzelleşti - Son Dakika
Güncel

Dünya'nın Gözdesi Çıralı, GATAB İle Güzelleşti

Dünya\'nın Gözdesi Çıralı, GATAB İle Güzelleşti

GATAB yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Çıralı'da 'Çevre temizlik etkinliği' düzenledi ve 60 kişilik temizlik ekibi Çıralı'yı tepeden tırnağa 11 saatte temizledi.

12.10.2013 11:47  Güncelleme: 11:46

GATAB yerli ve yabancı turistlerin ilgi odağı olan Çıralı'da 'Çevre temizlik etkinliği' düzenledi. GATAB'ın 60 kişilik temizlik ekibi Çıralı'yı tepeden tırnağa, köşe bucak demeden ana yoldan başlayarak cadde, sokak, ara yolları ve sahilin tamamını 11 saatte temizledi.

Adrasan'dan Beldibi'ne kadar çok geniş bir coğrafyada hizmetlerini 7/24 sürdüren GATAB, Tanrıların şehri olarak bilen, turistlerin büyük ilgi gösterdiği Çıralı'yı unutmadı. Turizm cenneti olan Çıralı'da sezon içinde içme suyu hattı yenileme çalışması ve bozulan yollara parke taşı döşenmesini gerçekleştiren GATAB, Kemer bölgesinde ayrı bir yeri olan eşsiz doğası ve kültür turizminin başında gelen Çıralı'da son olarak geniş çaplı 'çevre temizlik etkinliği' gerçekleştirdi.

Dünya'nın Gözdesi Çıralı, GATAB İle Güzelleşti €ral temizliÇıralı bölgesinde tepeden tırnağa temizlik yapılırken Tekirova Belediye Başkanı ve GATAB Başkanı Yusuf Üras temizlik etkinliğini bizzat yakından takip etti. Turizm sezonunun yavaş yavaş sonuna gelinirken Başkan Üras'ın talimatıyla Çıralı'da başlatılan temizlik etkinliğine tam 60 GATAB personeli iştirak etti.

Dünya'nın Gözdesi Çıralı, GATAB İle Güzelleşti €ral temizli60 Kişilik Temizlik Timi Çıralıyı Baştan Sona Temizledi… GATAB'a bağlı 60 kişilik ekible saat 08:00'de başlayan temizlik 11 saat sürdü. Ekib köşe bucak demeden tüm pansiyonların önünü, boydan boya sahili, caddeleri, sokakları, ana yoldan başlayarak temizledi. Bölge halkının da destek verdiği temizlik etkinliği hava kararmaya yakın bitti. GATAB tarafından Çıralı'ya yakışır çevre temizliği yaptırması bölge halkı tarafından takdirle karşılandı. Yabancı turistlerin de etkinliğe destek vermesi gözlerden kaçmadı ve bölge genelinde etkiliği düzenleyen Başkan Üras'a vatandaşlar teşekkür etti. Başkan Yusuf Üras gün boyu gerçekleştirilen temizlik ile ilgili olarak şunları söyledi; "Kemerimizin nadide turizm köşesi olan Çıralı'yı güzelleştirmek için gereken ne ise yapmaya hazırız. Bunların başında detaylı bir temizlik geliyordu. Çıralı bölgemizin gözbebeği konumunda bir yer. Gerek vatandaşlarımız, gerek işletmeler gerekse de turistler için turizme yakışır bir görünüme kavuşması için GATAB olarak elimizden ne geliyorsa Çıralı için yapmaya devam edeceğiz" dedi. GATAB'ın temizlik ekibi etkinlik sonrası Çıralı'yı tertemiz bir görünüme kavuşturdu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Dünya'nın Gözdesi Çıralı, GATAB İle Güzelleşti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement