E-Der Bursa Temsilciliği, Şehir, Medeniyet ve Mekan Etkinliği Düzenledi - Son Dakika
Güncel

E-Der Bursa Temsilciliği, Şehir, Medeniyet ve Mekan Etkinliği Düzenledi

E-Der Bursa Temsilciliği, Şehir, Medeniyet ve Mekan Etkinliği Düzenledi

Eğitim ve Değişim Derneği (E-Der) Bursa Temsilciliği tarafından düzenlenen 'Şehir, Medeniyet ve Mekan' etkinliği, Bursa Numaniye Dergahı'nda gerçekleştirildi. Etkinlikte, 50 öğretmenle sınırlı olan katılımcılara Mehmet Safiyüddin Erhan tarafından mekanla ilgili bilgiler verildi. Harem, hazire, hamam ve selamlık bölümleri gezildikten sonra mescit odasında bilgilendirme yapıldı. Program, soru cevap bölümü ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi. Proje, öğretmenlerin şehirlerindeki önemli mekanları ziyaret ederek tarihi yapıları öğrencilerine tanıtmalarını amaçlamaktadır.

15.04.2024 09:57  Güncelleme: 09:59

???????Eğitim ve Değişim Derneği (E-Der) Bursa Temsilciliğince düzenlenen "Şehir, Medeniyet ve Mekan" etkinliği, Bursa Numaniye Dergahı'nda yapıldı.

E-Der Bursa Temsilciliğinden yapılan açıklamaya göre, dergahın fiziki koşullarından dolayı 50 öğretmenle sınırlandırılan etkinlikte, Mehmet Safiyüddin Erhan tarafından ziyaretçilere bilgi verildi.

Harem, hazire, hamam ve selamlık bölümleri gezildikten sonra mescit odasında mekanla ilgili bilgilendirmede bulunuldu.

Program, soru cevap bölümünden sonra hatıra fotoğrafı çekilmesiyle sona erdi.

Projeyle, öğretmenlerin yaşadıkları ve görev yaptıkları şehrin önemli mekanlarını ziyaret etmeleri, kadim şehrin adeta hazineleri olan tarihi yapıları daha sonra öğrencilerine gezdirmelerini sağlamak amaçlanıyor.?

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel E-Der Bursa Temsilciliği, Şehir, Medeniyet ve Mekan Etkinliği Düzenledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement