Edirne'de TCDD lojmanlarının bahçesinde ağaç kesimi tepkilere neden oldu - Son Dakika
Güncel

Edirne'de TCDD lojmanlarının bahçesinde ağaç kesimi tepkilere neden oldu

Edirne'de TCDD'ye ait lojmanların bahçesinde çevre düzenlemesi gerekçesiyle 20'den fazla ağaç kesildi. Kesilen ağaçlar iş makinesi tarafından parçalanarak alandan temizlendi. Vatandaşlar ise bu duruma tepki gösterdi.

02.08.2023 20:14  Güncelleme: 20:15

Edirne'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait lojmanların bahçesinde bazı ağaçlar, çevre düzenlemesi çerçevesinde Devlet Demiryolları tarafından kesildi.

Edirne'de Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları'na (TCDD) ait lojmanların bahçesinde bazı ağaçlar, çevre düzenlemesi çerçevesinde 20'den fazla ağaç Devlet Demiryolları tarafından kesildi. Lojmanın bahçesinde çalışan kepçe, ekili ağaçları parçalayarak alandan kaldırdı. TCDD lojmanların bahçesinde bulunan çok sayıda ağaç, iddiaya göre çevre düzenlemesi gerekçesiyle kesildi ve iş makinesi tarafından parçalanarak alandan temizlendi. Bir vatandaş ise bu anları cep telefonu kamerasına kaydetti. Ağaçların kesilmesi, bazı vatandaşların tepkisine neden oldu.

Edirne\'de TCDD lojmanlarının bahçesinde ağaç kesimi tepkilere neden oldu
Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel Edirne'de TCDD lojmanlarının bahçesinde ağaç kesimi tepkilere neden oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ömer Bal: Yurdumun ağaçları ne çekti cahil heriflerden. Herifler bir ağaç görünce kırmızı görmüş boğa gibi saldırıyor. 1 0 Yanıtla

Advertisement