Edirne'de Uluslararası Öğrenciler Arasında Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması Düzenlendi - Son Dakika
Güncel

Edirne'de Uluslararası Öğrenciler Arasında Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması Düzenlendi

Edirne\'de Uluslararası Öğrenciler Arasında Kur\'an-ı Kerim Okuma Yarışması Düzenlendi

Edirne'de Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği ve Edirne Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen 'Kur'an-ı Kerim'i En Güzel Okuma Yarışması'nda uluslararası öğrenciler yarıştı. Yarışmada birinci olan Arnavutluk uyruklu öğrenciye çeşitli hediyeler verildi. Dernek Başkanı Hakan Çalışkan, ramazan ayı boyunca düzenledikleri etkinlikler hakkında bilgi vererek destek verenlere teşekkür etti.

08.04.2024 11:21  Güncelleme: 11:26

Edirne'de eğitim gören uluslararası öğrenciler Kur'an-ı Kerim'i en güzel okumak için yarıştı.

Trakya Uluslararası Öğrenci Derneği ve Edirne Müftülüğü iş birliği ile Üç Şerefeli Cami'de "Kur'an-ı Kerim'i En Güzel Okuma Yarışması" düzenledi.

Yarışmaya katılan 8 uluslararası öğrenci Müftü Yardımcısı Fatih Samet Okumuş öncülüğünde 4 jüri üyesi önünde yarıştı.

Trakya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi öğrencisi Arnavutluk uyruklu Ahmed Ali yarışmanın birincisi seçildi.

Yarışmaya katılan tüm öğrencilere takım elbise, gömlek, ayakkabı, bin liralık hediye çeki ve Kur'an-ı Kerim, birinciye ise ayrıca 3 bin liralık hediye çeki hediye edildi.

Dernek Başkanı Hakan Çalışkan, ramazan ayının bereketli ve güzel şekilde geçtiğini söyledi. Uluslararası öğrencilere 17 iftar yemeği programı düzenlediklerini belirten Çalışkan, şunları kaydetti:

"Evde kalan öğrencilerimize toplamda 53 eve erzak ve et yardımında bulunduk. Durumu olmayan tespit ettiğimiz öğrencilerimize de bizlere ulaştırılan zekatların dağıtımını gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz arasından almış olduğumuz başvurular ile Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma Yarışması düzenledik. Programımıza desteklerinden dolayı İl Müftülüğümüze, kamu kurum kuruluşlarına, STK temsilcilerine ve hayırseverlerimize teşekkür ediyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Edirne'de Uluslararası Öğrenciler Arasında Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması Düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement