Eğlencenin Keyfini "Bowl Room" da - Son Dakika
Güncel

Eğlencenin Keyfini "Bowl Room" da

Eğlencenin Keyfini "Bowl Room" da

Bowl Room, 24 Kasım Cumartesi günü DJ FUNKY"C" özel performansı ile unutulmaz bir gece yaşamanız için sizleri bekliyor!

21.11.2012 16:54

Dj Funky "C" Özel Performası ile Eğlencenin Keyfini "Bowl Room" da Çıkartın!

İstanbul' da Beyoğlu İstiklal Caddesi, No:12' deki 1964 yılından beri varolan, Beyoğlu'nun en önemli binalarından Fitaş Binası'nın 5. Katında, Fransız Konsolosluğu' nun sırasında yer alan "Bowl Room", Beyoğlu eğlence hayatına yeni bir anlayış getirmeye devam ediyor.

1993 yılından bu yana profesyonel olarak müzik sektöründe var olan ve birçok albümde gerek düetleri, gerekse müzikleri ile yer alan, yıllardır POWER FM 'de program yapan , Türkiye' nin en başarılı dj' i Funky "C" 24 Kasım Cumartesi gecesi siz müzik severler ile Bowl Room 'da bulusuyor.

Gecede, Mc Hammer'a hayat veren Rick James'den 300 üzerinde popüler isim tarafından hala şarkılarda sesini duyduğumuz James Brown'a, Aretha Franklin'den Diana Ross'a farkli bir konsept gece gerçekleşecek. Bu isimlerin orijinal kayıtlarindan oluşan canlı bir dj performansi yaşatacak olan Dj Funky "C" nin arşivi bu özel gecede çok farklı olacak. Motown, Soul, Blues ancak tamamen "FUNK" olan bu gecelerin sıradışı olacağı anlaşılıyor.

"Bowl Room" değişik yemekleri, eventleri, sıcak ortamı, bir birinden lezzetli kokteylleri ile sizleri alternatif bir eğlenceye davet ediyor. Kaçırmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğlencenin Keyfini 'Bowl Room' da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement