Eğlenirken Kazanmanın Keyfi Yine Hayatın Merkezi'nde - Son Dakika
Güncel

Eğlenirken Kazanmanın Keyfi Yine Hayatın Merkezi'nde

Eğlenirken Kazanmanın Keyfi Yine Hayatın Merkezi\'nde

Renkli ve eğlenceli görüntülerin yaşanacağı Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor etkinliğine katılan M1 Adana AVM ziyaretçilerini hediyeler bekliyor.

01.11.2013 10:40  Güncelleme: 10:45

M1 MERKEZ ADANA'DA ÜNLÜ TİYATROCU VE ŞOVMEN SÜHEYL UYGUR İLE DOLU DOLU EĞLENCE…

M1 Merkez Adana AVM'de 02-03 Kasım 2013 tarihlerinde Ünlü Tiyatrocu ve Şovmen Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor… M1 Merkez Adana AVM'de 02 Kasım Cumartesi ve 03 Kasım Pazar günlerinde aynı gün içerisinde 50 TL'lik alışveriş yapan aileler Saat 14:00 ve 17:00'de Süheyl Uygur ile buluşarak eğlenceli yarışmalara katılabilecekler.

Renkli ve eğlenceli görüntülerin yaşanacağı Süheyl Uygur ile Aileler Yarışıyor etkinliğine katılan M1 Merkez Adana AVM ziyaretçilerini sürpriz hediyeler bekliyor.

Misafirlerini her zaman keyifle ağırlamayı ilke edinen M1 Merkez Adana AVM bu kez de farklı ve eğlenceli bir etkinliğe ev sahipliği yaparak ziyaretçilerine sürpriz hediyeler dağıtacak…

Merkez Adana AVM Müdürü Yalçın Öz; "Yoğun bir haftanın ardından keyifli ve eğlenceli bir haftasonu için "Hayatın Merkezi"ni tercih eden ailelerimizin mutluluğu ve memnuniyeti için farklı etkinlikler organize etmeye ve sürpriz hediyeler sunmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eğlenirken Kazanmanın Keyfi Yine Hayatın Merkezi'nde - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement