Çukur'un Akın Koçavalı Karakterini Canlandıracağı İddia Edilen Ekin Koç Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Çukur'un Akın Koçavalı Karakterini Canlandıracağı İddia Edilen Ekin Koç Kimdir?

Çukur\'un Akın Koçavalı Karakterini Canlandıracağı İddia Edilen Ekin Koç Kimdir?

"Çukur" dizisinin 15. bölümünün ardından Yamaç'ı kim vurdu soruları akılları karıştırdı. Kim soruları İddialardan biri de dizide ismi sürekli geçen ama henüz kendisini göremediğimiz ve Ekin Koç'un canlandıracağı söylenen Akın Koçovalı. Peki, Akın Koçovalı'yı oynayacak Ekin Koç kimdir?

09.01.2019 13:14  Güncelleme: 13:15

Show TV'de yayınlanan "Çukur" dizisi 15. bölümünde Yamaç'ın ihanete uğraması ve vurulması finaliyle sezon arası vermişti. Ardında birçok merak ve iddia bırakan final sahnesi " Yamaç'ı vuran kim?" sorusunu akıllara getiriyor. Birçok iddianın dolaştığı şu günlerde en gündemde olan isim ise Akın Koçovalı karakteri için Ekin Koç'u diziye transfer olacağıdır. Peki, İddiaların merkezindeki Ekin Koç kimdir?

EKİN KOÇ KİMDİR?

21 Haziran 1992, Antalya'da dünyaya gelen Ekin Koç,lisan eğitimine İstanbul Bilgi Üniversitesi İşletme Bölümü'nde devam ederken Akademi 35 Buçuk Sanat Evi'nde oyunculuk dersleri aldı.

Çukur'un Akın Koçavalı Karakterini Canlandıracağı İddia Edilen Ekin Koç Kimdir?

İLK DİZİSİ "SANA SIR VERECEĞİM"

İlk oyunculuk deneyiminde 2013'te Fox TV'de yayınlanan fantastik dizi "Sana Sır Vereceğim"de güçleri olan bir genci canlandıran Koç, 2014'te Kanal D'de büyük beklenti yaratan dönem dizisi "Benim Adım Gültepe" dizisinde yer aldı. Ancak bu dizi de bir önceki dizi gibi reyting kurbanı oldu. Sinema filmi olan 2015'te gösterime giren ve Neslihan Atagül'e eşlik ettiği "Senden Bana Kalan" adlı romantik dramda sinema severlerin karşısına çıktı.

Çukur'un Akın Koçavalı Karakterini Canlandıracağı İddia Edilen Ekin Koç Kimdir?

"ŞAMPİYON" İLE ADINDAN SÖZ ETTİRDİ

Kurban Said'in yazdığı "Ali ve Nino" adlı kitaptan aynı isimle uyarlanan filmde "Mehmet" karakteri ile rol alan Koç, 2015 yılında Beren Saat'in "Kösem" rolünü oynadığı "Muhteşem Yüzyıl Kösem" dizisinde Sultan Ahmet'e hayat verdi. Ardından internet dizisi BluTV'deki "7yüz" dizinin başrolü olan Koç son zamanlarda Farah Zeynep Abdullah'ın da kadrosunda yer aldığı "Şampiyon" sinema filmi ile adından söz ettirdi.

Son Dakika Güncel Çukur'un Akın Koçavalı Karakterini Canlandıracağı İddia Edilen Ekin Koç Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement