Ekmeğini kazandığı Fırçası Sonu Oldu - Son Dakika
Güncel

Ekmeğini kazandığı Fırçası Sonu Oldu

Ekmeğini kazandığı Fırçası Sonu Oldu

Manisa'da bir boyacı, fırçasının metal sapının elektrik tellerine değmesi sonucu yaşamını yitirdi.

01.05.2013 17:12  Güncelleme: 10:49

Aynı yerde geçen yıl bir çam ağacını budamak isterken iki arkadaşıyla birlikte akıma kapılan 56 yaşındaki Kamil Aydoğan, kaldırıldığı hastanede 3 gün sonra yaşamını yitirmişti.

Boya ustası Kasım Tarhan, bugün saat 10.00 sıralarında, arkadaşı Serhat Yakın ile birlikte Nevriye Karagöz'e ait İnönü Mahnallesi, Hürriyet Sokak'taki iki katlı evi boyamaya gitti.

Tarhan, fırçasının sapının elektrik direğine temas etmesi sonucu akıma kapılıp, ikinci kat balkonundan düştü. Arkadaşının haber vermesi üzerine gelen 112 Acil Servis ekiplerinin müdahalesine rağmen Tarhan, yaşamını yitirdi. Tarhan'ın cesedi savcı ve polisin incelemesinin ardından Manisa Devlet Hastanesi Morgu'na kaldırıldı. Jandarma, Tarhan'ın ölümüyle ilgili soruşturma başlattı.

BUDAMA YAPARKEN AKIMA KAPILIP ÖLDÜ

Tarhan'ın öldüğü yerde 27 Nisan 2012 tarihinde de bir çam ağacını budamak isteyen emekli Kamil Aydoğan, arkadaşları Ahmet Yorulmaz ve Yılmaz Yavuz ile birlikte elektrik tellerine temas edip yaralanmıştı. Celal Bayar Üniversitesi Hafsa Sultan Hastanesi'ne kaldırılan 3 arkadaştan Aydoğan, 3 gün sonra yaşamını yitirmiş ve 1 Mayıs'ta toprağa verilmişti.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ekmeğini kazandığı Fırçası Sonu Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement