Elazığ Belediye Başkanı'na Miting Gibi Karşılama - Son Dakika
Güncel

Elazığ Belediye Başkanı'na Miting Gibi Karşılama

Elazığ Belediye Başkanı\'na Miting Gibi Karşılama

Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, belediyeye gelişinde, bina önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik bir grup tarafından,'Muhteşem Süleyman' sloganı ve sevgi gösterileriyle karşılandı.

28.03.2013 13:36  Güncelleme: 14:16

Elazığ Belediyesi'ndeki yolsuzluk davasında 1 yıl 10 ay 15 gün hapis cezası alan Ak Partili Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bugün belediyeye gelişinde, bina önünde toplanan yaklaşık 500 kişilik bir grup tarafından, 'Muhteşem Süleyman' sloganı ve sevgi gösterileriyle karşılandı. Selmanoğlu, "Biz yargının her türlü kararını saygıyla karşılıyoruz. Allah'ın izniyle yargıda temyiz davasını kazanacağız" dedi.

Elazığ Belediyesi'nde 2005 ve 2010 yıllara arasında yapılan ihalelere fesat karıştırma, görevi kötüye kullanma, zincirleme görevi kötüye kullanma ve evrakta sahtecilik iddialarıyla açılan davada önceki gün Belediye Başkanı Süleymanoğlu, 'görevi zincirleme kötüye kullanma' gerekçesiyle 1 yıl 10 ay 15 gün, diğer 44 sanık ise çeşitli hapis cezalarına çarptırıldı.

Kararın ardından bu sabah belediyeye gelen Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, bina önünde aralarına belediye çalışanları, partililer, belediye meclis üyeleri ve bazı muhtarların da bulunduğu yaklaşık 500 kişilik grup tarafından sevgi gösterileriyle karşılandı. Miting gibi karşılamada, 'Muhteşem Süleyman' sloganı atılırken; 'Ya hep ya hiç, ya senle ya sensiz başkanım', 'Biz Selmanoğlu'nun askerleriyiz', 'Sanmasınlar ki yalnızsın sonuna kadar yanındayız', 'Ne yargıyız ne hakimiz biz senin aşığınız' yazılı dövizler açıldı.

Yoğun sevgi gösterileri arasında yürümekte güçlük çeken Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu, toplanan kalabalığa yaptığı konuşmada şöyle dedi:

"Arkadaşlar şimdi bu kadar kalabalık olacağını hiç düşünmemiştim. Kimseye de bir şey söylemedik, ama siz böyle teveccüh ettiniz geldiniz. Bize güç verdiniz, takat verdiniz. İnanın bir şey söyleyeyim mi? Beni yerle bir etmek isteyenler bu sizin sevginizden korkan insanlardır. Arkadaşlar benim amacım size yukarıda kahve içirmekti, yani ben bu kadar kalabalık olacağını hiç düşünmedim. İnanın şu Elazığ'da yaşayan güzel insanlar eğer işitseydi ki Süleyman Selmanoğlu bugün burada, bugün içeri girecek, ben inanıyorum ki bizi seven bütün Elazığ burada olurdu. Ben hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Şimdi dediğim şu, sevgili arkadaşlarım, vallahi ve billahi insanları korkutan ürküten bu sizin büyük sevginiz büyük muhabbetiniz. Diyorlar, 'bu Süleyman Selmanoğlu'nu yerle bir ederim.' Ama edemezler, yok mümkün değil. Valla biz makam sevdasında değiliz. Benin hayatımı iyi biliyorsunuz. Bunlar gelir geçer. Biz kime sığınmışız? Biz yaradana sığınmışız. Arkadaşlar hukuki olarak da zaten avukatımız Aziz Bey gerekeni yapıyor. Bizim hukuka son derece saygımız var. Kararlara son derece saygımız var. Avukatımız Aziz Bey gerekli temyize de müracaatımızı yapacak. Allah'ın izniyle bundan da beraat edeceğiz."

ABDESTLİYİM, RABBİM DUYSUN

Başkan Selmanoğlu, her şeyde bir hayır olduğunu belirterek, "Ben öyle güzellikler gördüm, baktım insanlar etrafımda kilitlendi, telefonlarım susmuyor, ağlayanlar var. ya ne ağlıyorsunuz? Biz dimdik ayaktayız, Allah'ın izniyle ayaktayız. Bak abdestliyim. Rabbim duysun. Bakın samimi konuşuyorum. Bizde politika yok, siyaset yok, riya yok. Allah için yani, Allah için çalışmaya devam ettik, devam edeceğiz. Canım var ya vallahi de billahi de size artık feda olsun" dedi.

Konuşması sık sık sloganlarla kesilen Selmanoğlu, daha sonra makamına geçip, ziyarete gelenlerle sohbet etti.

ŞG,GY(GG/AAA) - Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığ Belediye Başkanı'na Miting Gibi Karşılama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement