Elazığspor Başkanı Öztürk Fenerbahçe Karşısına Rahat Çıkacağız - Son Dakika
Güncel

Elazığspor Başkanı Öztürk Fenerbahçe Karşısına Rahat Çıkacağız

Elazığspor Başkanı Öztürk Fenerbahçe Karşısına Rahat Çıkacağız

Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi Elazığsporlu yönetici,teknik kadro ve futbolculara işadamı Adnan Kılınç tarafından yemek verildi.

19.09.2013 12:05

Fenerbahçe ile deplasmanda oynayacakları maç öncesi Elazığsporlu yönetici,teknik kadro ve futbolculara işadamı Adnan Kılınç tarafından yemek verildi. Elazığ Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nun da katıldığı yemekte koşuna başkan Selçuk Öztürk, Fenerbahçe karşısına 7 puanlarının rahatlığıyla çıkacaklarını belirterek, Fenerbahçe maçında 7 puanda olmamızın bir rahatlığı üstümüzde olacak. Torku Konyaspor maçında mağlup olsaydık farklı bir atmosferle maça gidecektik. Daha rahatız. Birde kadromuza yeni kattığımız oyunculara dikkat ederseniz, genel futbolcu yapısında vardır. Büyük maçlarda farklı bir enstrümantal çalarlar. Büyük maçlarda kendimizi göstermek için ciddi mücadele edeceğiz. Bir de artık takım ruhunu yakaladık. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız dedi.

Öztürk, transferde en tasarruflu kulüplerden bir olduklarını ifade ederek,Transferlerle ilgili olarak geçen sene olduğu gibi hemen hemen 18 Süper Lig kulübünün içersinde en tasarruflu davranan kulüplerden biriyiz. Rakiplerimizle kıyas yaptığınız zaman bazı rakiplerimizin 3'te 1 oranında harcadığı bir transfer ücretiyle biz yolumuza devam ediyoruz. 2.5 sendir bana yapılan bağış 480 milyon. Türkiye'nin en az bütçesiyle takımını kurmuşum. 23 milyona yakın borç 26 milyona çıktı. Borcun hemen hemen yüzde 80'ini temizlemişim ve Elazığspor'u 13'ncü sırada lige bırakmışım. Küstahlık yaparım ağabey bu bir başarıdır. Bu bir başarıdır yani bunu kimse inkar edemez. Edenin de alnını karışlarım valla. Edemez yani. Düne kadar maraba takımına dönen Elazığspor öyle mi kardeşim Kulüp kapanacak maraba takımı amatöre düşeceksin doğru mu Kapanacak bir Elazığspor'u biz buradan alıp o borçla o harçla bir de bize hiç sahip çıkılmadan buralara getirdiysek bu şehir de minnettarlık duysun arkadaş. Duymayanda da bir şey vardır ağabey, bir kuyruk acısı vardır yani bunun başka bir açıklaması yok. Bakın ben samimi söylüyorum 20 milyon para bulabilseydim, bana destek olunsaydı ben bu Elazığspor'u bugünkü tablosuyla UEFA'ya götürmezsem Şampiyonlar Ligi'ni zorlamazsam ben bu işi bırakırdım dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığspor Başkanı Öztürk Fenerbahçe Karşısına Rahat Çıkacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement