Elazığspor'da Bayram Bektaş'la 1.5 Yıllık Sözleşme İmzladı - Son Dakika
Güncel

Elazığspor'da Bayram Bektaş'la 1.5 Yıllık Sözleşme İmzladı

Elazığspor\'da Bayram Bektaş\'la 1.5 Yıllık Sözleşme İmzladı

TFF 1'inci takımlarından Elazığspor Ogun Temizkanoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör Bayram Bektaş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

11.11.2016 13:30

TFF 1'inci takımlarından Elazığspor Ogun Temizkanoğlu ile yollarını ayırdıktan sonra teknik direktör Bayram Bektaş ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Elazığ Belediyesi'nde düzenlenen imza törenine Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Elaızğspor Kulüp Başkanı Sedat Karataş ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Kulüp Başkanı Sedat Karataş, imza töreninde yaptığı konuşmada, Bayram Bektaş'ın kulübü ve kenti iyi tanıdığını belirterek, "Ben kendisine yeni görevinde başarılar diliyorum. Yine bir teşekkürü de buradan eski teknik direktörümüz Ogün Temizkanoğlu'na yapmak istiyorum. Karşılıklı fesih noktasında gerekli hassasiyeti göstermiştir. Emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonraki yaşantısında kendisine başarılar diliyorum.

Elazığspor Başkanı Sedat Karataş, FIFA tarafından kulübümüze -12 puan silme cezası gelmişti. Girişimlerimiz sonucunda FIFA'dan federasyona ve kulübümüze Bilica üzerinden verilen 6 puan silme cezasının kaldırılamsı talimatı geldi" dedi.

Teknik Direktör Bayram Bektaş, da üzülerek ayrıldığı Elazığspor'a yeniden dönmenin mutluluğunu yaşadığını belirterek şunları söylei:

"Tam bir yıl önce ayrıldığım Elazığspor'a geri dönüyorum. Üzülerek ayrıldığım camiaya tekrar çok sevinçli bir şekilde geri dönüyorum, teknik heyet ve hocalarımla birlikte.

Çok heyecanlıyım çünkü çok şey başarmak isterdim ama fırsat bulamamıştım. İnşallah bu sefer o fırsatı yakalayacağız hep birlikte. Güzel günler bizi bekliyor. Çok çalışmamız gerekiyor, Elazığspor'u hak ettiği yere getirmemiz lazım. Bunu da hep birlikte başaracağız. Geldiğim gün 6 puan iade edildi. Esprisini de yaptık, daha gelmeden 6 puan diye. Bu da bizim için ekstra bir durum oldu. Bunun için de ayrıca çok mutluyum, çok sevinçliyim" diye konuştu.

Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Bayram Bektaş'a dileyerek, şöyle konuştu:

"Elazığ'ı tanıyan, bilen, futbolcularımızı yakından tanıyan, hangi futbolcuya hangi görevi vereceğini de bilen bir hocayla devam etmek mutlaka Elazığspor için ayrı bir şanstır. Dolayısıyla bir fetret döneminden sonra bıraktığı yerden tekrar başlamış olacak. Hayırlı, uğurlu olsun" şeklinde konuştu. Yapılan konuşmaların ardından imza töreni gerçekleştirldi.

- Elazığ

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Elazığspor'da Bayram Bektaş'la 1.5 Yıllık Sözleşme İmzladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement