ELFED Heyetinden Başkan Selmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika
Güncel

ELFED Heyetinden Başkan Selmanoğlu'na Ziyaret

ELFED Heyetinden Başkan Selmanoğlu\'na Ziyaret

ELFED Genel Başkanı İçmeli; "başkanımız her zaman yanımızda"

10.06.2013 14:30

İstanbul'da kurulan ve kısa adı ELFED olan Elazığ Dernekler Federasyonu heyeti Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'nu makamında ziyaret etti.

ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli başkanlığında gerçekleşen ziyarette Mehmet Ağar'ın oğlu Tolga Ağar ile federasyon yönetim kurulu üyeleri bulundu.

İstanbul'daki Elazığ derneklerinin bir çatı altında toplandığını ifade eden ELFED Genel Başkanı Faik İçmeli açıklamasında şunları söyledi:

"Federasyonumuza destek sunan kıymetli siyasetçi, bürokrat ve dostlarımıza ziyaretler gerçekleştiriyoruz. Bunların başında kıymetli Belediye Başkanımız Süleyman Selmanoğlu bulunmaktadır. Kendileri her zaman bizlere desteğini sunmakta, 03 Haziran'da gerçekleştirdiğimiz tanıtım toplantısında da başkanımız bulunarak bizleri yalnız bırakmadı. Cumartesi günü gerçekleşecek Ney ile Harput Nağmeleri programına katılacağız. Federasyonumuzun hayırlı olmasını diliyorum."

Ziyarette bir değerlendirmede bulunan ELFED Yönetim Kurulu Üyesi Tolga Ağar ise; İstanbul'daki derneklerin bir çatı altında toplanmasının daha hayırlı olduğunu belirterek desteklerini esirgemeyen Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu'na teşekkür etti. Ağar, tüm mesailerini Elazığ'a harcadıklarını da ifade ederek, Elazığlılara teşekkür etti.

Amacımız Elazığ'ı daha iyi yerlere taşımaktır diyen ELFED Genel Başkan Yardımcısı Sayım Sorgun, kıymetli Belediye Başkanımıza bizleri huzurlarına kabul ettiği için teşekkür ediyoruz" dedi.

ELFED çatısı altında 12 derneğin birleştiğini ifade eden ELFED Genel Sekreteri Kazım Gökhan Elgin ise Vali, Belediye Başkanı, ETSO başkanının tanıtım toplantısında bir araya geldiğini belirtti. ELFED'in işlevinin daha da artacağını söyleyen Elgin tüm Elazığlılarla amaçlarına ulaşacaklarını söyledi.

ELFED Yönetim Kurulunu ağırlamaktan onur duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Süleyman Selmanoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti şöyle dile getirdi:

" Sizler kendi memleketinizde ve kendi belediyenizdesiniz, değerli genel Başkanımızı kutluyor, çalışmalarının aratarak devam etmesini diliyorum. Dernekleri birleştirdiniz ve hayırlı çalışmalara imza atacaksınız. Sizinle birlikte olacağımızı ifade etmek istiyorum."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel ELFED Heyetinden Başkan Selmanoğlu'na Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement