Emekli Personellere Teşekkür - Son Dakika
Güncel

Emekli Personellere Teşekkür

Emekli Personellere Teşekkür

Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, belediyemizin çeşitli kademelerinde yıllarca çalışarak emekliliğini dolduran personellere hizmetlerinin anısına teşekkür plaketi takdim etti.

17.07.2017 16:09  Güncelleme: 16:33

PERSONELLERDEN YANILMAZ'A TEŞEKKÜR

Belediyenin çeşitli kademelerinde yıllarca çalışarak emekliliklerini dolduran Başkan Yardımcısı Mahmut Varol ile Kenan Şekerci ve İsmail Ebiloğlu, kendileri için düzenlenen organizasyondan dolayı şükran duyduklarını ifade ederek Başkan Yanılmaz'a, başkan yardımcılarına ve ilgili birim müdürlerine teşekkür ettiler.
Emeklilikleri süresince Başkan Yanılmaz'a ve Elazığ Belediyesi'ne her daim faydalı olmaya çalışacaklarını belirten emekli personeller, şehrimiz için üzerimize düşen bütün çalışmalarda görev almaya hazır olduklarını belirttiler.

YANILMAZ: "TECRÜBELERİNİZ ÖNEMLİ"

Yıllarca zaman kavramı gözetmeksizin büyük bir fedakârlıkla çalışan personellere teşekkür eden Başkan Yanılmaz ise konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"Şehrimiz için fedakârca çalışmış üç mesai arkadaşımızın bugün emekli olması bizlerin ayrılacağımız anlamına gelmiyor. Bizler farklı yerlerde yine aynı hedef için çalışmaya ve sizlerin tecrübelerinden faydalanmaya devam edeceğiz. Bizler büyük bir ailenin fertleri olarak göreve her daim hazırız ve bu çalışma kültürüyle bugünlere kadar hizmet etmiş insanlarız. İnşallah huzur ve sıhhat içerisinde Elazığ'ımız için hizmet etmeye devam edeceğiz" dedi.

Konuşmaların ardından Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, hizmet süresini doldurup emekli olan çalışanlara teşekkür ettiğini belirterek, plaket ve çeşitli hediyeler takdim etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Emekli Personellere Teşekkür - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement