Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda Teknik Arıza - Son Dakika
Güncel

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda Teknik Arıza

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda teknik arıza nedeniyle bazı duraklarda seferlerin yapılamadığı duyuruldu.

08.12.2023 18:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

EMİNÖNÜ-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle bazı duraklarda seferler yapılamıyor. Sefer yapılamayan Ayvansaray-Silahtarağa Mahallesi İstasyonları arasında seferler ücretsiz olarak İETT otobüsleriyle yapılıyor.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda meydana gelen teknik arıza nedeniyle Ayvansaray-Silahtarağa İstasyonları arasında seferler yapılamıyor. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, 'Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattımızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz Eminönü-Ayvansaray ve Silahtarağa Mahallesi-Alibeyköy Cep Otogarı arasında yapılmaktadır denildi. Arıza nedeniyle, Ayvansaray-Silahtarağa Mahallesi İstasyonları arasında seferler ücretsiz olarak İETT otobüsleriyle yapılıyor.

'3 GÜNDE 1 TRAMVAY BOZULUYOR

Otobüs bekleyen vatandaşlardan Mehmet Aydoğan, 'Görüyorsun halimizi. Buz gibi hava, soğuk. İnsanlar burada perişan. Yağmurun altındayız. Üç günde bir tramvay bozuluyor. Eve gideceğiz ancak saat 23.00'de yetişiyoruz. Böyle bir şey olabilir mi Koskoca İstanbul'da 3 günde bir tramvay bozuluyor. Ne diyeyim ki ben Yarım saattir bekliyoruz. Araba geliyor buraya. Bir tane gönderiyorlar. Bütün millet binmeye çalışıyor. Binen bindi binemeyen bizim gibi bekliyor. Tamam araba geldi ücretsiz ama üç-beş tane gönder de millet perişan olmasın. Binip gidelim evimize. Çocuğumuz evde bekliyor. Soğuğun altında beklemek zorunda mıyız Çalışıyoruz akşama kadar. Mücadele veriyoruz ekmek parası için dedi.

Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı\'nda Teknik Arıza
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eminönü-Alibeyköy Tramvay Hattı'nda Teknik Arıza - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement