Emniyet Müdürü Başarılı Polisleri Onurlandırdı - Son Dakika
Güncel

Emniyet Müdürü Başarılı Polisleri Onurlandırdı

Emniyet Müdürü Başarılı Polisleri Onurlandırdı

Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, Ordu’nun Altınordu ilçesinde 4 evden hırsızlık yaptığı belirlenen kişiyi kısa sürede yakalayan polis memurlarına bir kahvaltı vererek teşekkür etti.

08.12.2016 16:34

Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, Ordu'nun Altınordu ilçesinde 4 evden hırsızlık yaptığı belirlenen kişiyi kısa sürede yakalayan polis memurlarına bir kahvaltı vererek teşekkür etti.

Altınordu ilçesinde geçen hafta içerisinde 4 evin kapı kilidi kırılarak birçok ziynet eşyası ile bir miktar para ve elektronik eşya çalındı. Ordu Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık masası ekipleri faili yakalamak için seferber oldu. Yapılan çalışmalar neticesinde olayın failinin kimliği belirlenmesi ve kaldığı ev kısa sürede belirlendi. Ordu'da yaşamadığı öğrenilen kişi Şirinevler mahallesinde bir evde kıskıvrak yakalandı. Yakalanan kişi çaldığı çok sayıda ziynet eşyası ile birlikte mahkemeye sevk edildi. Fail tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Ordu Emniyet Müdürü Suat Çelik, olayın aydınlatılmasında ve failinin yakalanmasında emeği geçen personeli Polisevi'nde bir kahvaltı vererek onure etti. Emniyet Müdürü Suat Çelik, başarılı polis memurlarına teşekkür etti. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Emniyet Müdürü Başarılı Polisleri Onurlandırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement