Engelli Araç Sevinci - Son Dakika
Güncel

Engelli Araç Sevinci

Engelli Araç Sevinci

Turan KILIÇ'a alımına karar verilen Motorlu Engelli Aracı İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet NARİNOĞLU tarafından Vakıf Mütevelli Heyet üyelerinin de katılımıyla düzenlenen bir törenle hak sahibine teslim edildi.

03.09.2013 10:49

İlkadım İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Mütevelli Heyeti tarafından, İlyasköy mahallesinde ikamet eden ortopedik engelli Turan KILIÇ'a alımına karar verilen Motorlu Engelli Aracı İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet NARİNOĞLU tarafından Vakıf Mütevelli Heyet üyelerinin de katılımıyla düzenlenen bir törenle hak sahibine teslim edildi.

Törende bir konuşma yapan İlçe Kaymakamı Sayın Ahmet NARİNOĞLU ; "Engelli vatandaşlarımızın yüzlerinin gülmesi için katkıda bulunabiliyorsak ne mutlu bizlere. Bu araçların alınmasında yardımını ve desteklerini esirgemeyen Vakıf Mütevelli Heyetine huzurlarınızda ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu kısa törenin en güzel tarafı da engelli kardeşimiz için ihtiyaç olan engelli araç mağduriyetinin hemen giderilmiş olmasıdır. Turan KILINÇ bu araçla annesine de hizmet edecek. Bu asil davranışından dolayı ayrıca kutluyorum. Sağlam olup anne babasına bakmayanlara da örnek olmasını dilerim. Engelli aracın Turan KILINÇ'a yaşamında bir renk katması temennisinde bulunuyor. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum".

Aracı Kaymakam NARİNOĞLU'ndan teslim alan Turan KILINÇ "Emeği geçen, katkı veren başta Kaymakam NARİNOĞLU'na ve herkese teşekkür ediyorum" diyerek aracı teslim aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Araç Sevinci - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement