Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım - Son Dakika
Yaşam

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan İsviçreli şarkıcı Nemo, yarışma sonrası değerlendirmelerde bulundu. Eşcinsel şarkıcı Nemo, kupasını aldıktan kısa bir süre sonra kupayı yanlışlıkla kırdığını anlattı. Nemo, LGBT paçavrasını yarışmaya sokamadığına dert yanıp ''Eurovision izin vermediği için kendi bayrağımı gizlice içeri sokmak zorunda kaldım. Bu açıkça çifte standarttır.'' açıklamasını yaptı.

12.05.2024 17:46

İsveç'in Malmö kentinde önceki gece düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nı, İsviçre'yi temsilen yarışan Nemo kazandı. "The Code" adlı şarkıyla LGBT propagandası yapan şarkıcı, yarışma sonrası yaptığı açıklamayla da skandala imza attı.

İsveç'in Malmö kentinde düzenlenen Eurovision Şarkı Yarışması'nda "The Code" adlı şarkıyla yarışan İsviçreli şarkıcı Nemo birinci oldu. Eşcinsel şarkıcının giyimi ve şarkısının sözleri Eurovision'a damga vururken kazandığı birincilik de LGBT'nin tekrar gündem olmasına neden oldu.

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

"EUROVISION KUPASINI KIRDIM"

Yarışma sonrası konuşan basın mensuplarına konuşan Nemo, kupasını aldıktan kısa bir süre sonra kupayı yanlışlıkla kırdığını anlattı. Nemo ayrıca, "Eurovision izin vermediği için kendi bayrağımı gizlice içeri sokmak zorunda kaldım. Umarım başkaları da bunu yapmıştır. Bu açıkça çifte standarttır. Kodu kırdım, kupayı da kırdım. Kupa belki düzeltilebilir ama Eurovision'un da düzeltilemeye ihtiyacı var." dedi.

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

"DAHA FAZLA ŞEFKATE İHTİYACIMIZ VAR"

24 yaşındaki şarkıcı, "Umarım bu yarışma vaadini yerine getirir ve herkes için barışı savunmaya devam eder. Daha fazla şefkate, daha fazla empatiye ihtiyacımız var" ifadelerini kullandı.

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

NEMO KİMDİR?

Kısa adıyla Nemo olarak bilinen Nemo Mettler, 3 Ağustos 1999'da dünyaya geldi. Berlin'de yaşayan şarkıcı rap müzikle de ilgilenirken ilk uzun çaları 2015 yılında Clownfish ismiyle çıktı.

Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım

3 uzun çaları bulunan Nemo farklı müzik yarışmalarında 2017 ve 2018 yıllarında da pek çok ödül kazandı. Nemo ayrıca 2022 yılında The Masked Singer İsviçre'nin ikinci sezonuna katılarak beşinci olmuştu.

Eurovision\'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım
Abdullah Aydemir
Abdullah Aydemir
Sondakika.com - Yaşam

Son Dakika Yaşam Eurovision'da LGBT propagandası yaparak birinci olan Nemo: Kupayı kırdım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (21)

  • Ramazan Gündoğan: Paçavra mı? Bu nasıl haber dili? 12 39 Yanıtla
    Abuzer Kadayıf: Paçavra değil de ne dir sizce 43 3 Furkan Zeren: sende mi yoksa 18 1 Ferhat Baran: Haklısın.ben tasvip etmiyorum lgbt teşhirini ama haberci mevcut durumu doğru dille anlatır, paçavra deyip dememek halka kalmış. 5 6 Ramazan Gündoğan: Evet ben de Furkan, hayırdır, bana mı yürüyeceksin? Niye sordun? 3 5 Hüseyin YILMAZ: Ramazan Gündoğan hadi Hollandaya 0 1 Şükrü null: rezil bez parçası demek 0 0 Veysel Taşcı: Aynen paçavraya hakaret olmuş 0 0
  • Mecoli: Projeler devam ediyor 24 0 Yanıtla
  • serkan Abasar: üstüne oturursan kırılır 18 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement