Engelli Muhtar Bekir Çözmez, Akülü Araba ile Hayata Bağlandı - Son Dakika
Güncel

Engelli Muhtar Bekir Çözmez, Akülü Araba ile Hayata Bağlandı

Engelli Muhtar Bekir Çözmez, Akülü Araba ile Hayata Bağlandı

Düziçi Belediyesi, sosyal sorumluluk bilinci çerçevesinde eski Karacoğlan Mahallesi Muhtarı Bekir Çözmez'e akülü araba verdi.

27.11.2013 15:25

Geçirdiği hastalık nedeniyle bir bacağını kaybeden Bekir Çömez'i hastanede ziyaret eden ve Akülü araba sözü veren Düziçi Belediye Bakanı Ökkeş Namlı, Çömezin hastaneden taburcu olmasından sonra verdiği sözü tutarak akülü arabayı teslim etti.

Kendisine yapılan yardım karşısında duygulanan Çömez., "Beni tekrar hayata bağladığınız için Allah razı olsun" dedi.

Sosyal sorumluluk bilinci ile hareket eden Düziçi Belediyesi, vatandaşların sağlığına yönelik çalışmalarına tüm hızıyla devam ederken, daha önce de ihtiyaç sahiplerine temin ettiği tekerlekli sandalye ve akülü engelli arabaları aynı hizmet bilinci içersinde engelli vatandaşlarımıza vermeye devam ediyor.

Düziçi Belediye görevlileri, sağlık problemleri nedeniyle yürüme zorluğu yaşayan Bekir Çözmez'in evine giderek, akülü arabayı kendisine teslim etti.

Düziçi Belediyesi'nin gösterdiği vefadan dolayı teşekkür eden Çömez, akülü araba ile eve hapsolmaktan kurtulduğunu belirterek"Bundan sonra benim için aldığınız akülü araba ile mahallemizde rahat rahat gezebileceğim. Belediyemizin beni unutmayarak yaptığı yardım için minnettarım. Özellikle Belediye Başkanımız Sayın Ökkeş Namlı'ya sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Engelli Muhtar Bekir Çözmez, Akülü Araba ile Hayata Bağlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement