Engelliler, Annelerine Sevgililer Günü Hediyesi Hazırladı - Son Dakika
Güncel

Engelliler, Annelerine Sevgililer Günü Hediyesi Hazırladı

Engelliler, Annelerine Sevgililer Günü Hediyesi Hazırladı

Zonguldak'ta özel bir okulda eğitim gören engelliler, 14 Şubat Sevgililer Gününde annelerine hediye etmek için kalp şeklinde kurabiye yaptı.

13.02.2014 16:50  Güncelleme: 16:56

Zonguldak'ta özel bir okulda eğitim gören engelliler, 14 Şubat Sevgililer Günü'nde annelerine hediye etmek için kalp şeklinde kurabiye yaptı.

Okul öğretmenlerinden Burçak Fenerci tarafından "Sevgimizi Ellerimizle Yoğurduk" sloganıyla organize edilen etkinlikte bir araya gelen 13-18 yaşlarındaki zihinsel öğrenciler, velilerden birine ait olan pastanede hünerlerini sergiledi.

Kurabiyelerin hazırlanışından süslenmesine kadar bütün aşamalarında yer alan öğrenciler, yaptıkları ürünleri 14 Şubat Sevgililer Günü'nde annelerine hediye edecek.

Okul müdürü Barış Işık, gazetecilere yaptığı açıklamada, engellilerin gelişimiyle alakalı her ay farklı etkinlikler gerçekleştirdiklerini, şubat ayında Sevgililer Günü olmasını da değerlendirdiklerini söyledi.

Engellilerin tek aşkının anneleri olduğunu anlatan Işık, "Öğrencilerimiz burada sevgilileri olan annelerine kendi elleriyle kurabiye yaptı. Onlarla beraber olmaktan çok mutluyuz. Ben projeyi organize eden ve çocuklarımıza kapılarını açan işletme sahibine teşekkür ediyorum" dedi.

Öğretmen Burçak Fenerci de çocukların da içinde yer aldığı Sevgililer Günü'ne özel bir proje hazırlamak istediklerini ifade ederek " Projeyi yürütürken çocuklarımızın gözlerindeki ışıltı ve mutluluk bizim için çok önemliydi. Çocuklarımıza okul ve ev dışında kendilerini gösterebilme fırsatını vermek ve öz güvenlerini geliştirmelerini istedik" diye konuştu.

Engelli öğrenciler de annelerine severek kurabiye hazırladıklarını, yarın bunları kendilerine hediye edeceklerini kaydetti. - Zonguldak

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Engelliler, Annelerine Sevgililer Günü Hediyesi Hazırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement