Engelliler, Sultangazi Kent Ormanı’nda Stres Attı - Son Dakika
Güncel

Engelliler, Sultangazi Kent Ormanı’nda Stres Attı

Engelliler, Sultangazi Kent Ormanı’nda Stres Attı

Sultangazi Engelsiz Hayat Derneği, Dernek Üyesi Engellileri Hafta Sonunda Sultangazi Kent Ormanı'nda Ağırladı.

05.08.2010 18:06  Güncelleme: 18:09

Sultangazi Engelsiz Hayat Derneği, Dernek Üyesi Engellileri Hafta Sonunda Sultangazi Kent Ormanı'nda Ağırladı. Engellileri ziyaret eden Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay, dernek üyeleriyle bir süre sohbet etti.

Dernek Başkanı Aysel Güzenge'nin ev sahipliğinde gerçekleşen kaynaşma pikniğine İstanbul'un değişik semtlerinde oturan 60 civarında engelli katıldı. Sultangazi Belediyesi Engelliler Koordinasyon Merkezi Sorumlusu Oya Özdemir'in de hazır bulunduğu pikniğe katılan engelliler, birlikte kahvaltı yaptıktan sonra çeşitli etkinlikler gerçekleştirdiler.

Başkan Altunay'dan Ziyaret

Sultangazi Belediye Başkanı Cahit Altunay da İstanbul Milletvekili Necat Birinci ile birlikte, Kent Ormanı'nda piknik yapan engellileri ziyaret etti. Bazı Belediye Meclisi üyelerinin de yer aldığı ziyarette engellilerle bir süre sohbet eden Başkan Altunay, belediye olarak engellilerin hayatını kolaylaştıracak çalışmaları sürdürdüklerini söyledi. Sultangazi Kent Ormanı'nın İstanbullular için ideal bir mesire alanı olduğunu vurgulayan Başkan Altnay, engellileri de bu nezih mekanda görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Engelliler, Sultangazi Kent Ormanı’nda Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement