Erbaa'da alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralandı - Son Dakika
Güncel

Erbaa'da alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralandı

Tokat'ın Erbaa ilçesinde alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada tabancayla vurulan 1 kişi yaralandı. Olayla ilgili 2 kuzen gözaltına alındı.

03.12.2023 11:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TOKAT'ın Erbaa ilçesinde alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada tabancayla vurulan 1 kişi yaralandı, olayla ilgili 2 kuzen gözaltına alındı.

Olay, dün saat 22.00 sıralarında Cumhuriyet Mahallesi Atatürk Caddesindeki bir baklavacıda meydana geldi. Alacak meselesi yüzünden aralarında husumet bulunan Mustafa Ayasun, amca çocukları Ömer Ç. ve Bulut Ç. ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede tabancaların da kullanıldığı kavgaya dönüştü. Kavga sırasında Ömer Ç., tabanca ile Mustafa Ayasun'a ateş etti. Ömer Ç., Ayasun'u bacaklarından yaraladıktan sonra Bulut Ç. ile otomobille olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralı olay yerine gelen ambulansla Erbaa Devlet Hastanesine kaldırıldı. Polis ekipleri olayın ardından otomobille kaçan Ömer Ç. ve Bulut Ç.?yi kısa sürede yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelilerin emniyetteki işlemleri sürüyor. (DHA)

Erbaa\'da alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralandı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Erbaa'da alacak meselesi yüzünden çıkan kavgada 1 kişi yaralandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement