Erbaa'da Asfalt Çalışmaları - Son Dakika
Güncel

Erbaa'da Asfalt Çalışmaları

Erbaa\'da Asfalt Çalışmaları

Havaların açmasını fırsat bilen Erbaa Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Hüseyin Özdilek Caddesi asfalt kaplama çalışmalarını tamamlıyor.

11.02.2013 17:11

Önceden altyapısı tamamlanan cadde tamda okulların 2.yarısının açıldığı günde tamamlanması özellikle Hüseyin Özdilek İlköğretim Okulu öğrenci ve öğretmenlerini çok memnun etti.

Asfalt çalışmaları ile ilgili bilgi veren Başkan Yenihan;

Mevsim şartları elverdiği süre içerisinde asfalt, yama ve kaplama çalışmalarına aralıksız devam ettiklerini belirterek, "Bir taraftan belediye olarak kendi yatırım programımızda olan cadde ve sokaklarda asfalt çalışması yaparken diğer taraftan da Yağmur suyu drenaj sisteminden kaynaklanan yol sorunlarını ve aslında bizim tarafımızdan kazı çalışması yapılmayan ancak Tamdaş tarafından yapılan yerlerde çalışmalar yürütüyoruz.

Çok şükür hava mevsim normallerinden daha iyi ve yağışsız geçiyor. Bizler Şubat ayı olmasına rağmen sokak sokak çalışma yaparak sorunlu yerleri azaltarak çalışmaya devam edeceğiz.

Bu vesile ile bugün; Hastane Caddesi ve Dr. Ziya Durmuş Caddelerinden sonra bu alanda asfalt kaplama ve yama çalışması yapıyoruz.dedi

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Erbaa'da Asfalt Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement