Ereğli'de Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika
Güncel

Ereğli'de Yıl Sonu Sergisi

Ereğli\'de Yıl Sonu Sergisi

Ereğli ilçesinde Halk Eğitim Merkezince düzenlenen kurslarda yapılan ürünler, yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

03.05.2018 17:14

Ereğli ilçesinde Halk Eğitim Merkezince düzenlenen kurslarda yapılan ürünler, yıl sonu sergisinde beğeniye sunuldu.

Zonguldak Valisi Ahmet Çınar, Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen serginin açılışında yaptığı konuşmada, kursiyerlerin el emeklerini sergilemesinden memnuniyet duyduğunu söyledi.

İlçede 9 ayda düzenlenen 804 kursa 22 bin kursiyerin katılmasının önemine değinen Çınar, "Bu çok büyük bir rakam. Sayı olarak büyük bir üniversite kadar insanlara ulaşılmış ve bir şekilde burada kurs almaları sağlanmış. Bunun arkasında büyük bir emek var. Devletimize Allah zeval vermesin. Halk eğitimler toplum tabanına yayılmak bakımından son derece önemli. Devletimiz de giderek buna imkan, ödenek sağlıyor, daha güzel mekanlar yapıyor. Geleceğimiz bu konuda çok daha güzel." dedi.

Halk oyunları gösterisi ve Türk Halk Müziği dinletisinin ardından protokol tarafından serginin açılışı gerçekleştirildi.

Sergiye Vali Çınar'ın yanı sıra Ereğli Kaymakamı Nazım Madenoğlu, Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, Ereğli Emniyet Müdürü Ferdi Kuyu, İlçe Jandarma Komutanı Erkan Bülbül, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Canan Ayan, kurum müdürleri, kurs eğitmenleri, kursiyer ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Ereğli'de Yıl Sonu Sergisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement