Esenyurtlu Kadınlar Eğlencede Bir Araya Geldi - Son Dakika
Güncel

Esenyurtlu Kadınlar Eğlencede Bir Araya Geldi

Esenyurtlu Kadınlar Eğlencede Bir Araya Geldi

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki kadınlar için eğlence düzenledi.

06.02.2014 16:35

Esenyurt Belediyesi, ilçedeki kadınlar için eğlence düzenledi. Etkinlikte bir araya gelen kadınlar, Türk Halk Müziği Sanatçısı Hakan Çiçek ile doyasıya eğlendi.

Esenyurt Belediyesi, Yeşilkent ve Mehterçeşmeli Mahalleleri'nde oturan kadınlar için Esenyurt Nikah Salonu'nda eğlence programı düzenledi. Programa Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve eşi Rabia Kadıoğlu da katıldı.

Esenyurt hakkında bilgi veren Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, "10 yıl önce buradan giden insanlar bugün buraya geldiğinde, Esenyurt'u bu şekilde görünce şaşırıyorlar. 5 yıl daha sizlerle birlikte yapacağımız çok projemiz var. Yapmakta olduğumuz projeleri de tamamlayacağız" dedi.

Her yıl 70 bin insanın Esenyurt'a geldiğini belirten Kadıoğlu, "Bu göçler sonucunda oluşan ulaşım sorunlarının birçoğunu çözdük ve eksik kalan ulaşım sıkıntılarını da kısa bir zaman diliminde gidereceğiz. Büyükşehir Belediyesi ile yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemize yakında metro gelecek. Biz kolayı değil zoru seçiyoruz. Unutmayın ki bu ülkenin mimarları kadınlardır. Sizler huzurlu ve rahat yaşayın diye sosyal alanlar, parklar, spor salonları vb. hizmetler yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Biz insanlarımız arasında dil, din, ırk, mezhep ayırımı yapmadan yaşasın istiyoruz. Bunun için durmayacağız ve çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam edeceğiz" diye konuştu.

Program Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu'nun konuşmasından sonra Esenyurt 'ta yetişen Türk Halk Müziği Sanatçısı Hakan Çiçek'in konseriyle devam etti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Esenyurtlu Kadınlar Eğlencede Bir Araya Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement