Eşine Pırlanta Alan Erkek Çocuğunu da Sevindirecek - Son Dakika
Güncel

Eşine Pırlanta Alan Erkek Çocuğunu da Sevindirecek

Eşine Pırlanta Alan Erkek Çocuğunu da Sevindirecek

Türkiye'nin ilk ve tek ahşap oyuncak markası Neva Oyuncak'ın oyuncakları, Ariş Pırlanta'dan alışveriş yapan herkese hediye ediliyor.

01.06.2011 13:35

Türkiye genelinde 8 ilde bulunan 20 Ariş Pırlanta mağazasından alışveriş yapanlar mücevher keyfini yaşarken çocukları da mutlu olacak. Kayın ağacından ve organik boyalarla eğitici ahşap oyuncaklar üreten Neva Oyuncak'ın Genel Müdürü Ayhan Eren, "Ariş Pırlanta'dan alışveriş yapan herkes, Neva Oyuncak oyuncaklarına ulaşma şansını yakalayacak. Böylece, eşine pırlanta hediye eden beyler, çocuklarını da sevindirmiş olacak" dedi.

Mücevher sektörünün öncü markalarından Ariş Pırlanta ve Türkiye'ye ahşap oyuncağı sevdiren ve çocuk sağlığı için önemini öğreten Neva Oyuncak çocuklu aileleri mutlu etmeyi hedefliyor.

2009 yılında 300 bin dolar yatırımla Neval Holding bünyesinde kurulan Neva Oyuncak bugünün yetişkinlerinin özlediği topaçlar, zekâ geliştirici oyunlar, el becerisini güçlendiren oyuncaklar üretiyor.

Türkiye'nin ilk ve tek ahşap oyuncak markası Neva Oyuncak'ın felsefesi ise çocukları sağlıklı bir şekilde eğlendirirken, eğitimlerine de katkı sağlamak. Bunu da oyuncaklarını kir tutmayan kayın ağacından üreterek sağlıyor. Ayrıca oyuncaklarında su bazlı organik boyalar kullanıyor.

Neva Oyuncak'n başta topaç olmak üzere 70'in üzerindeki sağlıklı ve eğitici oyuncakları, NT mağazaları ve SMYK mağazaları ile E-bebek, Kids Centrum, Doğan Oyuncak, Yağmur Oyuncak ve online satış mağazalarında ebeveynleri ve çocuklarını bekliyor.

Neva Oyuncak Genel Müdürü Ayhan Eren, markanın kar elde etmekten öte, çocuklara hizmet etmek için kurulduğunu söyleyerek, uygun fiyat politikaları ile tüm çocuklara ulaşmak istediklerini söyledi. Ariş Pırlanta ile yaptıkları işbirliğinin de bu ulaşılabilirliği artırmayı amaçladığını belirten Eren, "Ariş mağazasına gelen her çocuk, ailesi ürün alsın ya da almasın, Neva Oyuncak oyuncaklarıyla oynama şansını yakalayacak. Satış noktalarımızı düzenli olarak artırıyoruz. Ulaşılabilirlik konusunda da her türlü fırsatı değerlendiriyoruz" diye konuştu.

En çok tercih edilen topaç, fiyatı ise 2,00 TL

Neva Oyuncak Genel Müdürü Eren, tüm çocuklara ulaşmak için ayrıca kısa bir süre önce anlaştıkları NT mağazaları ve SMYK mağazaları ile E-bebek, Kids Centrum, online satış mağazaları ve birçok satış kanalınu kullandıklarını ifade etti.

Neval Holding olarak Neva a Oyuncak markasını hayata geçirirken yüksek bir kar beklentisi gütmediklerini aktaran Ayhan Eren, ürünleri herkesin ulaşabileceği fiyatlarla satışa sunduklarını kaydetti. Şu an 40'a yakın oyuncak çeşitleri olduğunu ve kısa bir süre içinde bunun 70'e çıkacağını anlatan Eren, fiyatlarla ilgili de şu bilgileri verdi: "Şu an en çok ilgi gören oyuncağımız, yetişkinlerin özlediği oyuncak olan topaç. Fiyatı 2,00 TL. Topaç yetiştirmekte zaman zaman güçlük çekiyoruz, ancak bizim için çalışan 4 atölye, bizim oyuncaklarımızı üretmek dışında bir iş yapmıyor. Böylece yetiştiriyoruz. Diğer oyuncaklarımız ise en fazla 45,00 TL. 47 Parça Renkli Neva Oyuncak Ahşap Blok 14,00 TL. Neva Toys Nevka ise 11,00 TL. Her kesimden insanın Neva Oyuncak oyuncaklarına sahip olabileceği bir fiyat politikası güttük. Bunu yaparken de ne kayın ağacından vazgeçtik, ne de organik boyalarımızdan. Neva Oyuncak'ın boyaları, 'DIN EN 71-3 Oyuncak Güvenliği Standardı'na göre test edilerek uygulanıyor. Üstelik oyuncaklarımızda el işçiliği de yoğun olarak kullanılıyor."

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Eşine Pırlanta Alan Erkek Çocuğunu da Sevindirecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement