Eşinin Cesediyle 14 Saat Kalmak Zorundaydı - Son Dakika
Güncel

Eşinin Cesediyle 14 Saat Kalmak Zorundaydı

Eşinin Cesediyle 14 Saat Kalmak Zorundaydı

Adana'da 71 yaşındaki yatalak adam, gece ölen eşiyle 14 saat aynı evde kaldı.

10.04.2013 10:37  Güncelleme: 13:06

Adana'da, yatalak olan bir kişi, akşam yattıktan sonra ölen eşiyle, 14 saat aynı evde kaldı.

Edinilen bilgiye göre olay, merkez Yüreğir ilçesine bağlı Levent Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, Şemşi Demir (71) ve damar tıkanıklığı nedeniyle sol bacağı diz altından kesilen eşi Mehmet Ali Demir (72) çifti, 8 Nisan 2013 akşamı saat 22.00 sıralarında uyudu.

BASTONUYLA SES VERDİ

Mehmet Ali Demir yattıktan kısa bir süre sonra, eşinden su getirmesini istemek için, konuşamadığından bastonunu yere vurarak seslendi. Ancak eşi, bir türlü cevap vermedi.

Yerinden kalkamayan Demir de, çaresizce sabah olmasını bekledi. Yaklaşık 14 saat sonra artık ceset kokmaya başlayınca ve yaşlı çiftten ses çıkmayınca, komşuları kapıyı çaldı. Mehmet Ali Demir, kapı sesini duysa da, arka odada yattığı ve konuşamadığı için evde olduğunu bir türlü kimseye duyuramadı. Bunun üzerine komşuları, pencerenin demir parmaklıklarını kırarak eve girdi.

EŞİNİN ÖLDÜĞÜNÜ SÖYLEYEMEDİLER

Şemşi Demir'in hareketsiz yattığını gören komşuları, durumu polise bildirdi. Bu arada yaşlı adamın yanına giden komşuları, çaresizce bekleyen ve eşini soran yaşlı adama, bir süre eşinin öldüğünü söyleyemedi. Daha sonra eşinin öldüğünü öğrenen Demir, gözyaşı döktü.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Eşinin Cesediyle 14 Saat Kalmak Zorundaydı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement