Eski Başkan Üniversite Hastanesine Sevk Edildi - Son Dakika
Güncel

Eski Başkan Üniversite Hastanesine Sevk Edildi

Eski Başkan Üniversite Hastanesine Sevk Edildi

Aydın'da evlerinde çıkan yangında dumandan etkilenen eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin, eşi ve kayınvalidesinin tedavileri devam ediyor.

26.02.2013 16:01  Güncelleme: 16:22

Aydın'da evlerinde çıkan yangında dumandan etkilenen eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin (70), eşi Fevziye Ortekin (67) ve kayınvalidesi Fatma Kurt'un (91) tedavileri devam ediyor. Aydın Devlet Hastanesi'nde yoğun bakımda tutulan Fevziye Ortekin'in hayati tehlikesi sürüyor. İlhami Ortekin ve kayınvalidesi Fatma Kurt ise Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edildi.

Meşrutiyet Mahallesi Atatürk Bulvarı No 33'teki Hilmi Bosnalı Apartmanı'nın 7'inci katındaki dairede dün saat 05.00 sıralarında mutfakta başlayan yangında, Aydın'ın eski Belediye Başkanı İlhami Ortekin, eşi Fevziye Ortekin ve kayınvalidesi Fatma Kurt dumandan etkilendi. Yangına uykuda yakalanan eski belediye başkanı ve ailesi, polis ve itfaiye erleri tarafından çıkartılarak Aydın Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Uzun süre dumana maruz kalan Fevziye Ortekin'in hayati tehlikesinin devam ettiği ve yaşam destek ünitesine bağlı olduğu belirtildi.

'HAYATİ TEHLİKELERİ VAR'

Aynı hastanede tedavileri devam eden Fatma Kurt ve İlhami Ortekin ise bugün ambulansla Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi'ne götürüldü. Anestezi Yoğun Bakım Servisi'nde tedavi altına alınan Fatma Kurt ve İlhami Ortekin'in de hayati tehlikesinin bulunduğunu söyleyen Adnan Menderes Üniversitesi Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Mustafa Oğurlu, "Zehirlenmeler zaman içinde değişiklik gösterebilir. Gerekli önlemleri aldık, ekibimizle birlikte değerlendirmeleri yapıyoruz" dedi.

KENDİ ALDIĞI İTFAİYE ARACI MÜDAHALE ETTİ

Ortekin, 2002- 2009 yılları arasında yaptığı belediye başkanlığı döneminde, kentte yüksek binalar bulunduğunu belirterek, itfaiye araç filosunu zenginleştirmiş ve kendi evinde çıkan yangında kullanılan 37 metrelik merdivene sahip itfaiye aracının da aralarında bulunduğu dört aracı aldırmıştı. - Aydın

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eski Başkan Üniversite Hastanesine Sevk Edildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement