Domates Yüklü Traktörün Sürücüsü Eski Muhtar Kazada Öldü - Son Dakika
Güncel

Domates Yüklü Traktörün Sürücüsü Eski Muhtar Kazada Öldü

Çanakkale-Bursa yolu üzerinde TIR'ın domates yüklü traktöre çarpması sonucu Şahin Mahallesi eski muhtarı Mustafa Çiçek yaşamını yitirdi.

06.09.2015 14:44  Güncelleme: 17:36

Çanakkale-Bursa yolu üzerinde TIR ile traktörün çarpışması sonucu Şahin Mahallesi eski muhtarı Mustafa Çiçek hayatını kaybetti.

TRAKTÖR SÜRÜCÜSÜ OLAY YERİNDE CAN VERDİ

Şahin Mahallesi'nden Bursa istikametine doğru emniyet şeridinde domates yüklü 16 TK 748 plakalı traktörüyle giden Şahin Mahallesi eski muhtarı 60 yaşındaki Mustafa Çiçek'e, aynı istikamette giden 32 yaşındaki İsmail Ç. yönetimindeki 80 DT 301 plakalı TIR çarptı. Traktör sürücüsü Mustafa Çiçek kaza yerinde hayatını kaybetti.

TIR SÜRÜCÜSÜ 300 METRE SONRA DURABİLDİ

Kazanın şiddetiyle traktör yoldan çıkarken TIR sürücüsü olay yerini 300 metre geçtikten sonra durabildi. Kazanın şiddetiyle traktör römorktan ayrılırken domatesler yola saçıldı.

KAPI DORSEYE YAPIŞTI

Kazanın boyutunu yerinden sökülerek dorseye yapışan kapı gözler önüne serdi. TIR sürücüsü gözaltına alınırken, jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.

Domates Yüklü Traktörün Sürücüsü Eski Muhtar Kazada Öldü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Domates Yüklü Traktörün Sürücüsü Eski Muhtar Kazada Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • Kermit: Bu tırlar tam bir ölüm makinası. Kendinden küçük vasıtalardan sakınmıyor. Hele de böyle saatte 1500 le giden saykolar onlar daha bi başka 11 1 Yanıtla
  • maruf coskun : tır ve kamyon sürücüleri kendinden başkasını tanımıyorlar allah ıslah etsin 12 0 Yanıtla
  • Çiftçi: Traktörlere suç bulmayin artık güvenlik önlemleri artırıldı cezalar çoğaldı.. Ki bu traktörler araba gibi sadece pazar gezmsine çıkmıyor.. Tır ve kamyon şoförleri daha dikkatli olmalı. Altındaki onca ağırlığı unutup araba gibi giden adete dehşet saçan şoför çok.. Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsin 7 2 Yanıtla
  • iddacı: Abicim yolda başkasının canını hice sayan şôförlerın Allahım. Belasına versin 9 0 Yanıtla
  • OKULNUMARAM555Dİ: Bizim millet doguştan , görme, duyma, hissetme, düşünme engelli galiba....yada kendilerini ve başkalarini oyuncak saniyorlar...yada bile bile intihara ve öldürmeye gidiyorlar???? Akil erdiremedim bizim bu millete....hergün kaza, tecavüz, cinayet, intihar v.s... Diziler, filmler, müzikler, klipler, sinemalar v.s hep boş şeylerdir...insanlari oyalamak ve uyutmak icin icat edilmìştir.... 2 0 Yanıtla

Advertisement