Eskişehir'de topraksız marul hasadı yapıldı - Son Dakika
Güncel

Eskişehir'de topraksız marul hasadı yapıldı

Eskişehir\'de topraksız marul hasadı yapıldı

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesinde bulunan Kadın Çiftçi Eğitim Merkezi Uygulama Serası'nda topraksız olarak yetiştirilen marulların hasadı gerçekleştirildi. Sarıcakaya Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre, proje kapsamında 2 ay önce başlanan üretimde, suda yetiştirilen marullar başarıyla hasat edildi. Hasada, ilçe kaymakamı, belediye başkanı, tarım müdürü ve öğrenciler de katıldı.

30.11.2023 11:51  Güncelleme: 11:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesindeki Kadın Çiftçi Eğitim Merkezi Uygulama Serası'nda topraksız yetiştirilen marulların hasadı yapıldı.

Sarıcakaya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Sarıcakaya Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sarıcakaya Belediyesi, Sarıcakaya Ziraat Odası ile Sarıcakaya Kırsal Kalkınma Kooperatifince yürütülen proje kapsamında üretimine 2 ay önce başlanan, topraksız, suda yetiştirilen marullar hasat edildi.

Hasada, Sarıcakaya Kaymakamı Hasan Çakır, Belediye Başkanı Hüseyin Çam, İlçe Tarım ve Orman Müdürü Haydar İpek ile Sarıcakaya Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencileri katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Eskişehir'de topraksız marul hasadı yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement