Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı İstanbul'da Yaşanan Olaydan Sonra Yabancı Futbolcu Gelmekte... - Son Dakika
Güncel

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı İstanbul'da Yaşanan Olaydan Sonra Yabancı Futbolcu Gelmekte...

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı İstanbul\'da Yaşanan Olaydan Sonra Yabancı Futbolcu Gelmekte...

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı İstanbul'da yaşanan olaydan sonra yabancı futbolcu gelmekte tereddüt ediyor Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, İstanbul Sultanahmet'te turistlere yönelik bombalı saldırıdan sonra transfer etmek istedikleri futbolcuların Türkiye'ye gelmek istemediklerini belirterek, İstanbul'da yaşanan o kötü olaydan sonra yabancı futbolcuların bakış açısı değişti.

22.01.2016 18:26

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı İstanbul'da yaşanan olaydan sonra yabancı futbolcu gelmekte tereddüt ediyor

Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, İstanbul Sultanahmet'te turistlere yönelik bombalı saldırıdan sonra transfer etmek istedikleri futbolcuların Türkiye'ye gelmek istemediklerini belirterek, İstanbul'da yaşanan o kötü olaydan sonra yabancı futbolcuların bakış açısı değişti. Buraya gelmekte tereddüt ediyorlar dedi.

Atatürk Stadı'nda düzenlediği basın toplantısında konuşan Eskişehirspor Basın Sözcüsü Mehmet Arı, bu hafta deplasmanda Sivasspor ile karşılaşacaklarını söyledi. Sivasspor maçının kendileri için çok önemli olduğunu belirten Arı, transfer döneminde şu ana kadar 7 futbolcu ile anlaştıklarını açıkladı. Yabancı futbolcuların terör nedeniyle Türkiye'ye gelmek istemediğini söyleyen Arı şöyle konuştu

7 oyuncu ile anlaşmış durumdayız. Takımımızdan 11 oyuncu ayrıldı. Son günlerde santrafor transferleri içerisinde adı geçen Balde ile ilgili şunu söyleyebilirim; futbolcu ile hiçbir sıkıntımız yok. Ama maalesef kulübüyle ilgili bir sıkıntımız var. Kulübü 6 ay sonra boşa çıkacak oyuncusu için iki buçuk milyon Euro bedel istiyor. Futbolcu gelmek istiyor. Bunun dışında iki futbolcu daha almak istiyoruz. Birisi santrafor diğeri de defans bölgesine olmak üzere. Maalesef yabancılarda şöyle bir sorun çıkıyor; İstanbul'da yaşanan o kötü olaydan sonra yabancı futbolcuların bakış açısı değişti. Buraya gelmekte tereddüt ediyorlar. Farklı sorular soruluyor. Biz Eskişehir'i anlatıyoruz ama genele baktıkları zaman farklı görüyorlar.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Eskişehirspor Basın Sözcüsü Arı İstanbul'da Yaşanan Olaydan Sonra Yabancı Futbolcu Gelmekte... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement