Esnaf Temsilcileri Vali Toprak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika
Güncel

Esnaf Temsilcileri Vali Toprak'ı Ziyaret Etti

Esnaf Temsilcileri Vali Toprak\'ı Ziyaret Etti

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanları Vali Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

22.12.2016 11:05

Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şevket Keskin ve oda başkanları Vali Mustafa Toprak'ı ziyaret etti.

Valilikten yapılan yazılı açıklamaya göre, Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Keskin ve oda başkanları, Vali Toprak'a ziyarete bulundu.

Toprak, heyeti kabulünde yaptığı konuşmada, ülkeye, devlete ve millete hep birlikte sahip çıktıklarını belirterek, kadim medeniyetlerinin zaman zaman yoluna taş koymak, bu birlikteliği, bütünlüğü, vatanın bekasını ortadan kaldırmak için değişik zamanlarda, hamlelerin, ihanetlerin, sıkıntıların milletin önüne çıkarıldığını belirtti.

Terör örgütlerinin Türkiye üzerinde değişik piyonlarla kirli emellerine ulaşmaya çalıştıklarını dile getiren Toprak, şunları kaydetti:

"Allah'a şükürler olsun ki devletimizin tüm yetkilileri yukarıdan aşağıya ve devletimizi oluşturan aziz halkımız, milletimiz ve onun da en can damarı esnafımız, çünkü bunu yok saymak mümkün değil tüm ülkemizi oluşturan değerler ile esnafımızla ülkemizin hissiyatına sadakatine, bekasına, birliğine, kardeşliğine, sevgisine her bir unsurumuz, her bir dinamiğimiz gibi candan, yürekten sahip çıkarak bu belaları def ediyoruz. 15 Temmuz'da da böyleydi. Sonraki bizi sıkıntıya sokan, üzen, içimizi ve canımızı acıtan her türlü terörist ihanet ve saldırıların karşısında da böyle. Bu olaylar bizi birbirimize kenetliyor daha sımsıkı hale getiriyor, bizi güçlendiriyor ve her bir toplumumuzun kesiminin renginin, mezhebinin, meşrebinin, bakışının, siyasi ideolojisinin bir tarafa bırakılarak birlikte hareket etme kıvancı ve gücü ile bizim bu noktaya gelmemizi sağlıyor. Bugün bu devletin temsil makamına gelmeniz hem esnafımızın hem halkımızın asaletini ve duruşunu göstermektedir."

Başkan Keskin ise düşmanlara karşı mücadele ederken şehit olan bütün polis ve askerlere Allah'tan rahmet diledi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Esnaf Temsilcileri Vali Toprak'ı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement