Fatih'te Yaralı Martı Seferberliği - Son Dakika
Güncel

Fatih'te Yaralı Martı Seferberliği

Fatih\'te Yaralı Martı Seferberliği

Fatih'te 5 katlı binanın çatısında yaralanan bir martı gören 20 yaşındaki üniversite öğrenicisi Burak Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden belediyeyle iletişime geçti.

17.06.2015 02:43

Fatih'te 5 katlı binanın çatısında yaralanan bir martı gören 20 yaşındaki üniversite öğrenicisi Burak Çelik, sosyal medya hesabı üzerinden belediyeyle iletişime geçti. Olay yerine yönlendirilen itfaiye ekipleri tarafından kurtarılan martı, tedavi edilmek üzere Fatih Belediyesi Hayvan Hastanesi'ne kaldırıldı.

Olay, dün akşam saatlerinde Fatih, Silivrikapı Mahallesi, Şehit Turan Topal Sokak'ta meydana geldi. Burak Çelik, oturduğu apartmanın karşısında bulunan binanın çatısında yaralı bir martı gördü. Çelik, durumu internet üzerinden Fatih Belediyesi'nin sosyal medya hesabına bildirdi. Belediye çalışanları da ihbarı değerlendirip, itfaiye ekiplerine haber verdi. İtfaiyenin merdiven aracı, dar sokaklar nedeniyle olay yerine ulaşmakta güçlük çekince, ekipler söz konusu adrese yaya olarak devam etti. Martının mahsur kaldığı 5 katlı binaya gelen itfaiye erleri, yaralı hayvanın kurtarılması için çözüm arayışına girdi. Bu sırada olay yerine gelen belediye çalışanları ve mahalle sakinleri meraklı gözlerle çalışmaları izledi. 5 katlı binanın 5. Katındaki daireye çıkan itfaiye eri, yaralı vaziyette bulunan martıyı, evin balkonundan çatıya geçip kurtardı. İtfaiye eri kolları arasına aldığı martıyla birlikte binadan aşağı indi. Yaralı martı, itfaiye eri tarafından araca konularak Fatih Belediyesi Hayvan Hastanesi'ne götürüldü. Belediye görevlilerine ihbarı yapan üniversite öğrencisi Burak Çelik, "Akşam saatlerinde karşı binanın çatısında yaralı bir martı gördüm. Daha sonra durumu belediyeye bildirdim. Onlar da itfaiyeye haber vermiş. Gelip kurtardılar. Herkese teşekkür ederim" dedi. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fatih'te Yaralı Martı Seferberliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement