Fedakar Anne 3 Çocuğunu Alevlerden Kurtardı, Kendisi Öldü (2) - Son Dakika
Güncel

Fedakar Anne 3 Çocuğunu Alevlerden Kurtardı, Kendisi Öldü (2)

Fedakar Anne 3 Çocuğunu Alevlerden Kurtardı, Kendisi Öldü (2)

Batman'da dün gece çıkan yangında anne Emine Atalay'ın hayatına mal olmasına rağmen kurtadığı 3 çocuğundan biri olan 3 yaşındaki Hiranur Atalay da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi.

28.06.2012 17:37

Fedakar ANNE 3 ÇOCUĞUNU ALEVLERDEN KURTARDI, KENDİSİ ÖLDÜ (2)

3 YAŞINDAKİ HİRANUR DA YAŞAM MÜCADALESİNİ KAYBETTİ

Batman'da dün gece çıkan yangında anne Emine Atalay'ın hayatına mal olmasına rağmen kurtadığı 3 çocuğundan biri olan 3 yaşındaki Hiranur Atalay da tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Yangın sonrası Bölge Devlet Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alınan ve durumu ağır olan çocuklardan Hiranur Atalay, doktorların tüm çabasına rağmen minik bedeni yaşam mücadelesini kaybetti.

Evindeki yangında çocuklarını kurtardıktan sonra yanarak ölen anne Emine Atalay ise Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopsinin ardından, bugün öğlen saatlerinde Batman Asri Mezarlık'ta, komşularının ve yakınlarının gözyaşları arasında toprağa verildi. Küçük Hiranur'un cansız bedeni de annesi Emine Atalay'ın yanında kazılan mezara defnedildi. Murat Atalay, eşi ve küçük kızının mezarları başında sinir krizleri geçirdi. Baba Murat Atalay, yakınlarının yardımıyla zorlukla ayakta durabildi. - Batman

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fedakar Anne 3 Çocuğunu Alevlerden Kurtardı, Kendisi Öldü (2) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement