Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı Galibiyete İmza Attı - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı Galibiyete İmza Attı

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı Galibiyete İmza Attı

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında Fransa temsilci Metz ile karşılaşarak, rakibini 3-2 mağlup etti.

26.10.2013 18:44

Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan A Takımı, Bayanlar Avrupa Şampiyonlar Ligi'ndeki üçüncü maçında Fransa temsilci Metz ile karşılaştı. Rakibini 3-2 mağlup eden Takım Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci galibiyetine imza attı.

Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena Metro Enerji Salonu'nda oynanan maçı; Yönetim Kurulu Üyelerimizden H. Ersan Topbaş, Turhan Şahin ve Serdar Erkan'ın yanı sıra şube kaptanları da izledi.

Maçta ilk seti Melek Hu kaybederken, ikinci seti I Ching Cheng, üçüncü seti ise Elizabeta Samara önde tamamladı ve setlerde 2-1 öne geçtik. Dördünce sette Melek Hu, rakibine kaybedince maçta durum 2-2'ye geldi. Son sette sahneye tekrar I Ching Cheng çıktı. Rakibini bir kez daha mağlup eden oyuncumuz, Takımımıza maçı 3-2 kazandırdı. Bu galibiyetle Fenerbahçemiz Şampiyonlar Ligi'ndeki ikinci galibiyetine imza attı.

Takım, A grubundaki ilk maçında Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Sports Arena'da Avusturya temsilcisi SVS Ströck'i rakibini 3-0 mağlup etmiş, ikinci maçında ise Almanya temsilcisi TTC Berlin Eastside'ye 3-2 mağlup olmuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Masa Tenisi Bayan Takımı Galibiyete İmza Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement