Fenerbahçe Taraftarı 12 Yaşındaki Merter, Son Maçı Göremeden Öldü - Son Dakika
Güncel

Fenerbahçe Taraftarı 12 Yaşındaki Merter, Son Maçı Göremeden Öldü

Fenerbahçe Taraftarı 12 Yaşındaki Merter, Son Maçı Göremeden Öldü

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'ndeki kazada hayatını kaydeden küçük çocuğun, Fenerbahçe taraftarı olduğu merakla son maçı beklediği öğrenildi.

21.05.2011 12:53

İzmir'in Karşıyaka İlçesi'nde 20 yaşındaki Mehmet C. iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yönetimindeki otomobille önünde giden Ertuğrul Yılmaz (50) yönetimindeki minibüse çarptı. Savrulan minibüs orta refuje çarpıp takla atarken, minibüs şoförünün 12 yaşındaki oğlu, Merter Yılmaz hayatını kaybetti. Kazada minibüs şoförü Yılmaz, eşi İlknur Yılmaz (40) ve Binnur Coşkun (29) yaralanırken, kazaya yolaçtığı ileri sürülen otomobil sürücüsü C., kazadan yara almadan kurtuldu. Küçük çocuğun Fenerbahçe taraftarı olduğu merakla son maçı beklediği öğrenildi.

Kaza, dün saat 22. 30 sıralarında, Altınyol BP petrol istasyonu önünde meydana geldi. Konak'tan Karşıyaka yönüne giden Ertuğrul Yılmaz yönetimindeki 35 U 9118 plakalı minibüse, arkadan gelen Mehmet C. iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu yönetimindeki 35 HRE 82 plakalı otomobille çarptı. Kazanın şiddetiyle savrulan minibüs orta refujdeki bariyerlere çarpıp takla attı. Bu sırada karşı yönden gelen Gülizar Kahramanlı (38) yönetimindeki 34 HM 0739 plakalı otomobil parçalanan demir bariyerlere çarparak durabildi.

YOLDA HAYATINI KAYBETTİ

Kazayı gören diğer sürücüler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından durumu ağır olan minibüsdeki Merter Yılmaz'ı Karşayaka Devlet Hastanesi'ne ambulansla götürürken küçük çocuk yolda hayatını kaybetti. Minibüste bulunan diğer yaralılardan sürücü Yılmaz Ege Üniversitesi Hastanesi'ne, eşi İlknur Yılmaz Karşıyaka Devlet Hastanesi'ne ve akrabası Binnur Coşkun Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Burada tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Kazaya neden olduğu ileri sürülen C. ve karşı yönden gelip parçalanan demir bariyerlere çarparak duran Gülizar Kahramanlı kazadan yara almadan kurtuldu.

ŞAMPİYONLUK MAÇINI BEKLİYORDU

Rap müzik hayranı olan ve kazada hayatını kaybeden Süleyman Eczacıbaşı İlköğretim Okulu 6'ıncı sınıf öğrencisi Merter Yılmaz'ın koyu bir Fenerbahçe taraftarı olduğu öğrenildi. Küçük yaşına rağmen sosyal ve çok yönlü bir kişiliğe sahip olan Merter Yılmaz, çekimleri Buca'da devam eden İzmir Çetesi adlı dizinin oyuncularından Mustafa Üstündağ ile çekildiği fotoğrafları da internette paylaştığı görüldü. Karikatür yapmayı da çok seven ve çizdiği karikatürleri de internette paylaşan Küçük Merter'in okullararası yapılan bir karikatür yarışmasında geçtiğimiz günlerde birincilik aldığı da öğrenildi.

Pazar günü oynanacak Sivasspor- Fenerbahçe maçını büyük bir heyecanla bekleyen küçük Merter'in öldüğü kazaya neden olduğu iddia edilen otomobil sürücüsü Mehmet C. polis tarafından gözaltına alındı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fenerbahçe Taraftarı 12 Yaşındaki Merter, Son Maçı Göremeden Öldü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement