Fetö/pdy'nin Aksaray Üst Düzey Finans Sorumlusu Tutuklandı - Son Dakika
Güncel

Fetö/pdy'nin Aksaray Üst Düzey Finans Sorumlusu Tutuklandı

Fetö/pdy\'nin Aksaray Üst Düzey Finans Sorumlusu Tutuklandı

Aksaray’da, 15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi kapsamında terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan gözaltına alınan ve terör örgütünün üst düzey Aksaray finans sorumlusu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

20.07.2016 18:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aksaray'da, 15 Temmuz Cuma gecesi FETÖ/PDY terör örgütü tarafından gerçekleştirilen darbe girişimi kapsamında terör örgütüne yardım ve yataklık suçundan gözaltına alınan ve terör örgütünün üst düzey Aksaray finans sorumlusu, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Şubesi ekipleri, 2 gün önce yapılan çalışmalar kapsamında FETÖ/PDY terör örgütünün üst düzey Aksaray finans sorumlusu olduğunu belirlediği Hacı Mustafa AyyıldızKahramanmaraş'ta yaptığı operasyonla yakalamış ve sorgulamak üzere Aksaray'a getirmişti. İl Emniyet Müdürlüğü'nde 24 saat sorguda tutulan Ayyıldız, bugün Aksaray Adliyesi'nde hakim karşısına çıktı. Akşam saatlerine kadar süren mahkeme sonucu Ayyıldız tutuklanarak cezaevine kondu. - AKSARAY

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Fetö/pdy'nin Aksaray Üst Düzey Finans Sorumlusu Tutuklandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement