Fotoğraf Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika
Güncel

Fotoğraf Ödülleri Sahiplerini Buldu

Fotoğraf Ödülleri Sahiplerini Buldu

Şenliğin en iyi kareleri ödüllendirildi.

30.05.2012 11:35

DÜNDAR, EN İYİ FOTOĞRAFLARI ÖDÜLLENDİRDİ

ŞENLİK FOTOĞRAFLARI GÖRÜCÜYE ÇIKTI

Osmangazi Belediyesi tarafından bu yıl 8'incisi düzenlenen Osman Gazi'yi Anma ve Bursa'nın Fethi Şenlikleri Fotoğraf Yarışması'nda dereceye girenler ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın elinden aldı.

Haraççıoğlu Kültür Merkezi'nde yapılan ödül törenine Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar'ın yanı sıra, belediye bürokratları ve çok sayıda fotoğrafçı katıldı. 175 eser içinden sergilenmeye layık görülen 30 eserin yer aldığı serginin açılışını Başkan Mustafa Dündar, Başkan Yardımcısı Servet Büyükpoyraz, yarışmanın birincisi Egemen Ergin, ikinci Mustafa İpek ve BUFSAT Yönetim Kurulu Üyesi Murat Karaman yaptı. Konuklarla birlikte fotoğraf sergisini gezen Dündar, yarışmacılarla fotoğraflar üzerine sohbet etti.

GEÇMİŞİ GELECEĞE TAŞIYORUZ

Fetih Şenlikleri'nin her yıl bir öncekinden daha da coşkulu kutlandığını söyleyen Başkan Mustafa Dündar, "Her kesimden insan tek yürek olup, Bursa'nın fethini kutlamak için bir araya geliyor" diye konuştu. Şenlikler kapsamında değişik birçok etkinliğin düzenlendiğini belirten Dündar " Sempozyum, köy şenliği, fetih yürüyüşü, tarihi kent koşusu gibi birçok etkinlikte güzel anlar yakalanmış ve fotoğraflanarak geleceğe taşınmıştır. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum ve başarılar diliyorum" dedi. Dündar " Osmanlı Devleti'nin adalet, barış, hoşgörü ve güvenlik temel taşlarını günümüze taşımak için bizler de bu etkinliklerimizi yapıyoruz. Bugünlere bu değerleri yeniden taşıyoruz" dedi.

ÖDÜLLER SAHİPLERİNİ BULDU

Birçok eser arasından dereceye girmeyi başaran fotoğrafçılara ödüllerini Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar verdi. Yarışma sonucunda birinci olan Egemen Ergin 2 bin TL., ikinci Mustafa İpek bin 500 TL., üçüncü Hakan Aydın ise bin TL ödülün sahibi oldu. Mansiyon sahipleri Egemen Ergin ve Nejdet Sezer'e de 500 TL ödül verildi. Başkan Dündar ayrıca, yarışmanın jüri üyeleri adına İlhan Özer'e katkılarından dolayı kitap ve şal hediye etti.

Yarışmaya, 4-20 Nisan tarihleri arasında düzenlenen şenliğin birbirinden renkli etkinliklerini fotoğraflayan 37 kişi 175 eserle katıldı. Yarışmanın jüri üyeliğini İlhan Özer, Güven Aktaş, Bahadır Öztuna, Rıza Ertekin ve Osman Önder yaptı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Fotoğraf Ödülleri Sahiplerini Buldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement