Fransa'da Camide Cinayet - Son Dakika
Güncel

Fransa'da Camide Cinayet

Fransa\'da Camide Cinayet

Fransa'nın kuzeyinde Arras şehrinde bir camide Cezayir asıllı olduğu iddia edilen 73 yaşındaki bir kişi öldürülürken, bir kişi de yaralandı.

17.03.2012 00:26

Fransa'nın kuzeyinde Arras şehrinde bir camide Cezayir asıllı olduğu iddia edilen 73 yaşındaki bir kişi öldürülürken, bir kişi de yaralandı. Saldırganın akli dengesinin bozuk olduğu belirtildi.

Yerel internet sitesinde yer alan ve Fransız Haber Ajansı'nın cinayeti araştıran adli kaynaklara dayanarak verdiği haberde, akli dengesi bozuk olduğu belirlenen kişinin, camiye sürekli giden bir Müslüman olduğunu yazdı. Saldırganın ismi açıklanmazken cinayeti beyzbol sopasıyla işlediği bildirildi.

Paris Camisinin bölgedeki temsilcisi basına yaptığı açıklamada, saldırganın akli dengesinin bozuk olduğunu ve cinayeti işlediği camiye ibadet için gidenlerden birisi olduğunu doğruladı. Cuma akşamı saat 19.00 sıralarında meydana gelen olayla ilgili olarak içişleri bakanı Claude Guéant, "Arras Camiinde meydana gelen bu trajedi inanılmaz bir vahşet eylemidir" diyerek cinayeti kınadı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Fransa'da Camide Cinayet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement