Galatasaray - Fenerbahçe Maçının Ardından - 3 - Son Dakika
Güncel

Galatasaray - Fenerbahçe Maçının Ardından - 3

Galatasaray - Fenerbahçe Maçının Ardından - 3

Ali Dürüst Güzel bir final maçı olduUmut Bulut Kupa taraftarımıza armağan olsunSinan Gümüş İyi bir çıkış yakaladımTürkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst de maçtan sonra yaptığı açıklamada güzel bir final maçına tanıklık ettiklerini belirtti.

27.05.2016 03:09

Ali Dürüst Güzel bir final maçı oldu

Umut Bulut Kupa taraftarımıza armağan olsun

Sinan Gümüş İyi bir çıkış yakaladım

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanvekili Ali Dürüst de maçtan sonra yaptığı açıklamada güzel bir final maçına tanıklık ettiklerini belirtti.

Seyirciler eşitti diyen Dürüst, Takımlarını güzel bir şekilde desteklediler. Antalya için de bir şenlik oldu. Sonunda bir kişi kazanacaktı. Kazanan Galatasaray oldu. Kupayı da onlar aldı dedi. Fenerbahçeli oyuncuların seremoniye niye çıkmadığını bilmediğini ifade eden Ali Dürüst, Kupa töreni yapmamız lazımdı. Madalyalar hazırdı. Fenerbahçe'nin katılmaması kendi tercihleriydi diye konuştu.

UMUT BULUT KUPA TARAFTARIMIZA ARMAĞAN OLSUN

Galatasaraylı futbolcu Umut Bulut ise yaptığı açıklamada, Allah'a şükür bugün kupayı aldık. UEFA'ya cezamızı ödedik. En çok da ona sevindim dedi. Çok kötü bir sezon geçirdiklerini hatırlatan Umut Bulut, Taraftarımızı üzdük. En azından aldığımız bu kupa taraftarlarımıza armağan olsun. İnşallah önümüzdeki sezon Galatasaray'a yakışır bir şekilde temsil edeceğiz diye konuştu.

Performansının düşmesini de değerlendiren Umut Bulut şunları söyledi

Benim için iyi bir sezon geçmedi. Takım halinde kötü performans sergiledik. Bu durum beni de etkiledi. Bana da yansıdı. Bunun neticesinde performansımı da etkiledi. İstediğim oyunu sergileyemedim ama inşallah önümüzdeki sezon daha iyi olacağım. Kupayı taraftarımıza armağan ediyorum. Onlar her zaman haklıdır. Onları tebrik ediyorum. Bugün bizi çok güzel bir şekilde karşıladılar. Bu sene iyi bir sezon geçirmedik. Onları üzdük. Aldığımız kupayı onlara armağan ediyorum.

SİNAN GÜMÜŞ İYİ BİR ÇIKIŞ YAKALADIM

Sarı kırmızılı Sinan Gümüş ise bu sezon iyi futbol oynayamadıklarını söyleyerek, Türkiye kupası finali bizim için çok önemliydi. Maç sonrası soyunma odasında çok fazla sevindik. Bu galibiyet tabi ki taraftarımıza armağan olsun. Onlar bizi bugün inanılmaz desteklediler dedi.

Milli takıma çağrılması konusundaki soruları cevapsız bırakan Sinan Gümüş, 3 aylık sakatlıktan çıktığını ve bu performansı kimsenin kendisinden beklemediğini ifade etti. Gümüş, İyi bir çıkış yakaladım. İnşallah bu performans önümüzdeki sezonda benim için böyle iyi geçer diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Galatasaray - Fenerbahçe Maçının Ardından - 3 - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement