GAÜN Spor İlk Kongresini Gerçekleştirdi - Son Dakika
Güncel

GAÜN Spor İlk Kongresini Gerçekleştirdi

GAÜN Spor İlk Kongresini Gerçekleştirdi

2012 Şubat ayında kurulan Gaziantep Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü Derneği Üniversitemiz Seyirtepe Sosyal Tesislerinde ilk genel kurulu düzenlendi.

16.08.2012 03:35  Güncelleme: 09:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kongre sonrasında Yrd. Doç. Dr. Uğur Abakay Başkan, Yrd. Doç. Dr. Mürsel Biçer Başkan Yardımcısı, Öğr.Gör. Behzat Şencay Genel Sekreter, Okutman Adnan Bagçeci Sayman, Yrd. Doç. Dr. Ayhan Doğan, Doç. Dr. Hilmi Bayraktar, Yrd. Doç. Dr. Murat Kütük, Öğr. Gör.Önder Karakoç, Öğr. Gör. Tarkan Tuzcuoğulları ve Mehmet İşbilir ise yeni yönetim kurulu üyeleri olarak belirlendi.

Kongre sonrası açıklama yapan Başkan Yrd. Doç. Dr. Uğur Abakay, GAÜN Spor Kulübünün kurulmasında öncülük eden Rektörümüz Prof. Dr. M. Yavuz Coşkun'a ve Kulübün Kurucu Başkanı olan Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Gür'e katkılarından dolayı teşekkür etti.

Yrd. Doç. Dr. Abakay kulüp olarak hedeflerinin Parlayan Yıldız Gaziantep Üniversitesinin akademik ve idari personeline sosyal ve sportif anlamdaki faaliyetlerle katkı sağlamak olduğunu belirtti.

Yrd. Doç. Dr. Abakay, "Gaziantep Üniversitesini tercih ederek şehrimize gelen sporcu-öğrencilerin kulüp bünyesinde faaliyetlerini sürdürmelerini sağlamakla birlikte, ilerleyen süreçte şehirle de bütünleşerek daimi spor okulları açıp akademisyenler nezaretinde yetiştirilecek genç yeteneklerin ülkemiz sporuna kazandırılması sağlanacaktır" şeklinde konuştu.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel GAÜN Spor İlk Kongresini Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement